Relatietherapie Zoetermeer

Gecertificeerd EFT-therapeut in Zoetermeer

Zijn jullie als stel in Zoetermeer van mening dat jullie relatie als liefdespartners beter kan of zelfs redding nodig heeft? Probeer dan relatietherapie in Zoetermeer bij EFT-therapeut Nathalie Meijster van praktijk Heel Verbonden. Durf je het niet zo goed aan om relatietherapie met je partner te doen? Doe het dan alleen. Je kunt bij mij namelijk ook alleen terecht. Het is altijd zinvol om inzicht te krijgen in patronen, waarden, gedrag en emoties die van invloed zijn op relaties. Bij mij krijgen jullie een holistische vorm van relatietherapie in Zoetermeer. Meer weten? Neem dan gerust contact met me op.

Relatietherapie volgen?

Na het eerste contact vraag ik jullie om een uitgebreid intakeformulier in te vullen. Als uit dit intakeformulier blijkt dat mijn aanbod passend is bij jullie hulpvraag stuur ik de link voor mijn online boekingspagina naar jullie door. Je kunt hier online een afspraak maken in mijn agenda voor een intakegesprek. Het inplannen van vervolggesprekken is geheel vrijblijvend en de verantwoordelijkheid van het individu of het koppel.

Het intakegesprek duurt 60 minuten en kost €115. Het tarief voor relatietherapie is €185 per 90 minuten voor een gezamenlijke sessie en €150 per 90 minuten voor een individuele sessie.

Als zelfstandig ondernemer kun je deze therapie wegschrijven onder de noemer ‘persoonlijke coaching’. Soms zijn werkgevers bereid (een deel van) de therapie te betalen om mogelijk verzuim te voorkomen.

Analyse van de hulpvraag
Intakegesprek
Gezamenlijke en individuele sessies
Evaluatiegesprek na drie maanden

Niet enkel een reis samen,
maar vooral een reis naar jezelf.

Zodat je vanuit een sterke individuele fundering bewust kunt kiezen voor een constructieve, liefdevolle en gelijkwaardige relatie met de ander. Heel en in verbinding.

EFT-therapie voor wie?

Met z’n tweeën of alleen kun je bij mij met allerlei soorten relatieproblemen aankloppen.
Als therapeut in EFT-therapie (Emotionally Focused Therapy) in Zoetermeer heb ik mij gespecialiseerd in de begeleiding van mensen in relaties waar meerdere personen bij betrokken zijn. Het maakt daarbij niet uit of daar gewenst of ongewenst andere personen bij betrokken zijn. Onderstaand een aantal voorbeelden van relatieproblemen waarvoor jullie bij mij terecht kunnen:

 • Samen doorgaan na overspel
 • Moeilijkheden binnen een open relatie
 • Problemen in de onderlinge communicatie
 • Veel ruzie
 • Zoeken naar en herstel van de emotionele en seksuele verbinding
 • Onderzoeken en herstel van liefdesrelatie
 • Problemen met seksualiteit en intimiteit
 • Relatieproblemen bij (jonge) ouders
 • Relatieproblemen in samengestelde gezinnen

Hebben jullie vergelijkbare relatieproblemen? Informeer dan gerust bij mij of relatietherapie in Zoetermeer voor jullie mogelijk de oplossing is.

 • Gecertificeerd EFT, IBCT & ACT therapeut
 • Individueel & gezamenlijk
 • Binnen twee weken beginnen
 • Anonieme praktijkruimte en gratis parkeren

Testimonials

Ervaringen van anderen

 • “Toen mijn man en ik bij Nathalie kwamen konden we niet langer dan vijf minuten in een ruimte zijn zonder ruzie te maken. Nathalie leerde hoe we met elkaar konden praten en we leerden over emoties. We hebben geleerd over onze hechting en maken bijna geen ruzie meer. Daar ben ik heel blij mee vooral voor mijn kinderen.”

  Rosa
 • “Nadat mijn man was vreemdgegaan dacht ik dat ons huwelijk voorbij was. Nathalie zei toen “Jullie huwelijk is inderdaad voorbij, zijn jullie klaar voor een nieuwe?” Deze zin heeft ons leven samen veranderd. Nathalie hielp ons met het verwerken en het helen van onze relatie. Het is niet altijd makkelijk, maar we vinden steeds meer de verbinding terug.”

  Loraine
 • “Mijn vrouw en ik hebben een open relatie. Toen mijn vrouw verliefd werd op een ander werden er bij mij flink wat ‘knoppen’ ingedrukt. We konden alles bespreken met Nathalie. Geen onderwerp was te gek. We voelden ons gehoord en begrepen. We leerden op andere wijze communiceren en onze waarden werden in kaart gebracht. Het bracht zoveel rust en duidelijkheid in een roerige tijd.”

  Jason

Mijn focusgebied

In mijn praktijk voor relatietherapie in Zoetermeer heten zowel beginnende als ervaren ethisch non-monogame koppels van harte welkom. Wat me opvalt in mijn vakgebied, is dat monogamie nog steeds als de standaard wordt beschouwd. Veel therapeuten interpreteren open relaties vaak als een teken van verminderde emotionele verbondenheid tussen partners of als een uitdrukking van angst voor intimiteit en binding. Mijn visie daarentegen wijkt af van het ideaal van strikte monogamie in relatietherapie. Mijn specialisatie ligt juist in (ethische) non-monogamie, wat verwijst naar relaties waarin bewust (open relaties/polyamorie) of onbewust (vreemdgaan/overspel) meerdere mensen betrokken zijn.

Eén of twee keer per week therapiesessie

Tijdens je relatietherapie doe ik steeds meer onderzoek naar jullie relatieproblemen. Dat is de gehanteerde werkwijze bij EFT-therapie. Dat gaat in dit geval in drie stappen:

 1. De-escaleren van jullie relatieproblemen
 2. Het herstellen van jullie (emotionele) verbinding
 3. Het verstevigen van jullie relatie

Zo is jullie relatietherapie in Zoetermeer naast een gezamenlijke reis, vooral een reis naar jezelf. Want alleen door jezelf te helen, is echt verbinding maken met een partner mogelijk.