Praktisch

Locatie

Ik bied de mogelijkheid om therapie te volgen in mijn praktijkruimte in Ypenburg. Ik maak gebruik van een anonieme praktijkruimte, wat betekent dat vanaf buiten niet te zien is dat er sprake is van een spreekkamer. Ik ben gevestigd in het bedrijfspand van ‘badkamerbouw’ en ben hier dagelijks aanwezig zonder andere partijen. Het pand is niet rolstoelvriendelijk.

Ik bied naast therapie in mijn praktijk ook de mogelijkheid tot het volgen van online/digitale therapie.

Kosten & afspraken

Na het eerste contact vraag ik jullie om een uitgebreid intakeformulier in te vullen. Als uit dit intakeformulier blijkt dat mijn aanbod passend is bij jullie hulpvraag stuur ik de link voor mijn online boekingspagina naar jullie door. Je kunt hier online een afspraak maken in mijn agenda voor een intakegesprek. Het inplannen van vervolggesprekken is geheel vrijblijvend en de verantwoordelijkheid van het individu of het koppel.

Het intakegesprek duurt 60 minuten en kost €115. Het tarief voor relatietherapie is  €185 per 90 minuten voor een gezamenlijke sessie en €150 per 90 minuten voor een individuele sessie.

Als zelfstandig ondernemer kun je deze therapie wegschrijven onder de noemer ‘persoonlijke coaching’. Soms zijn werkgevers bereid (een deel van) de therapie te betalen om mogelijk verzuim te voorkomen.

Voorwaarden

Er zijn een aantal belangrijke voorwaarden die ik stel aan de mensen die ik begeleid in mijn praktijk.

  1. ​Er is geen sprake van huiselijk geweld.
  2. Er is binnen een monogame relatie geen actieve affaire.
  3. Beide partners zijn bereid zich in te zetten.
  4. Beide partners zijn bereid open en eerlijk te communiceren.

​Wanneer aan één van deze basisvoorwaarden niet kan worden voldaan kan ik de juiste begeleiding helaas niet bieden binnen gezamenlijke therapie.

​Twijfel je? Is er sprake van een actieve affaire of heb jij een partner die niet actief betrokken wil zijn bij therapie? Dan is individuele coaching een mooie oplossing.