Relatietherapie Wassenaar

Gecertificeerd EFT-therapeut in Wassenaar

Willen jullie je relatie als liefdespartners herstellen, verbeteren en/of verdiepen? Relatietherapie in Wassenaar bij Heel Verbonden helpt dan zeer goed. Maar er is meer: relatietherapie kan ook heel goed zijn om samen meer verdieping te vinden in jullie relatie. En als je relatietherapie als koppel lastig vindt, kun je er ook voor kiezen om het alleen te doen. Dan volg je mijn EFT-therapie in Wassenaar individueel. Het is heel waardevol om inzicht te krijgen in je eigen patronen, waarden, gedrag en emoties die een relatie kunnen beïnvloeden. Voor relatietherapie in Wassenaar biedt EFT-therapeut Nathalie Meijster je een holistische vorm van relatietherapie. Wil je meer weten over mijn relatietherapie in Wassenaar? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op.

Relatietherapie volgen?

Na het eerste contact vraag ik jullie om een uitgebreid intakeformulier in te vullen. Als uit dit intakeformulier blijkt dat mijn aanbod passend is bij jullie hulpvraag stuur ik de link voor mijn online boekingspagina naar jullie door. Je kunt hier online een afspraak maken in mijn agenda voor een intakegesprek. Het inplannen van vervolggesprekken is geheel vrijblijvend en de verantwoordelijkheid van het individu of het koppel.

Het intakegesprek duurt 60 minuten en kost €115. Het tarief voor relatietherapie is €185 per 90 minuten voor een gezamenlijke sessie en €150 per 90 minuten voor een individuele sessie.

Als zelfstandig ondernemer kun je deze therapie wegschrijven onder de noemer ‘persoonlijke coaching’. Soms zijn werkgevers bereid (een deel van) de therapie te betalen om mogelijk verzuim te voorkomen.

Analyse van de hulpvraag
Intakegesprek
Gezamenlijke en individuele sessies
Evaluatiegesprek na drie maanden

Niet enkel een reis samen,
maar vooral een reis naar jezelf.

Zodat je vanuit een sterke individuele fundering bewust kunt kiezen voor een constructieve, liefdevolle en gelijkwaardige relatie met de ander. Heel en in verbinding.

Voor wie werkt EFT-therapie?

Als stel of als individu kun je bij mij met elk soort relatieprobleem in mijn praktijk aankloppen. Ik ben gespecialiseerd in EFT-relatietherapie bij meerpersoonlijke relaties. Of daar nu gewenst of ongewenst meerdere personen bij betrokken zijn of waren. Onderstaande relatiemoeilijkheden en problematieken kunnen bij mij de revue passeren:

 • Samen door na overspel
 • Moeilijkheden in een open relatie
 • Communicatieproblemen
 • Erg veel ruzie
 • Zoeken naar en herstellen van emotionele en seksuele verbinding
 • Onderzoeken en herstellen van liefdesrelatie
 • Hervinden en behouden van ‘de gevoelens’ binnen langdurige relaties
 • Seksualiteit- en intimiteitproblemen
 • Relatieproblemen bij (jonge) ouders
 • Relatieproblemen in samengestelde gezinnen

Zie jij overeenkomsten met bovengenoemde problemen? Informeer dan gerust of relatietherapie in Wassenaar voor jou of jullie de oplossing is.

 • Gecertificeerd EFT, IBCT & ACT therapeut
 • Individueel & gezamenlijk
 • Binnen twee weken beginnen
 • Anonieme praktijkruimte en gratis parkeren

Testimonials

Ervaringen van anderen

 • “Toen mijn man en ik bij Nathalie kwamen konden we niet langer dan vijf minuten in een ruimte zijn zonder ruzie te maken. Nathalie leerde hoe we met elkaar konden praten en we leerden over emoties. We hebben geleerd over onze hechting en maken bijna geen ruzie meer. Daar ben ik heel blij mee vooral voor mijn kinderen.”

  Rosa
 • “Nadat mijn man was vreemdgegaan dacht ik dat ons huwelijk voorbij was. Nathalie zei toen “Jullie huwelijk is inderdaad voorbij, zijn jullie klaar voor een nieuwe?” Deze zin heeft ons leven samen veranderd. Nathalie hielp ons met het verwerken en het helen van onze relatie. Het is niet altijd makkelijk, maar we vinden steeds meer de verbinding terug.”

  Loraine
 • “Mijn vrouw en ik hebben een open relatie. Toen mijn vrouw verliefd werd op een ander werden er bij mij flink wat ‘knoppen’ ingedrukt. We konden alles bespreken met Nathalie. Geen onderwerp was te gek. We voelden ons gehoord en begrepen. We leerden op andere wijze communiceren en onze waarden werden in kaart gebracht. Het bracht zoveel rust en duidelijkheid in een roerige tijd.”

  Jason

Mijn specialisme

Bij mij in de praktijk voor relatietherapie in Wassenaar zijn ook (startende) ethisch non-monogame koppels welkom. Binnen mijn beroepsveld merk ik op dat monogamie nog steeds als de gangbare standaard wordt beschouwd. Buitenrelationeel seksueel contact – zelfs met wederzijdse toestemming – is voor veel therapeuten verdacht. Voor veel therapeuten lijken open relaties te duiden op een gebrek aan emotionele verbondenheid tussen partners of op angst voor intimiteit en/of binding. Dit monogame ideaal binnen relatietherapie deel ik niet. Ik heb mij gespecialiseerd in (ethische) non-monogamie. Hiermee bedoel ik relaties waarbij gewenst (open relaties/polyamorie) of ongewenst (vreemdgaan/overspel) meerdere personen betrokken zijn

Wekelijkse of tweewekelijkse therapiesessie

Tijdens de relatietherapie onderzoek ik jullie relatieproblemen steeds uitgebreider. Dat doe ik aan de hand van de EFT-therapie (Emotionally Focused Therapy) waarmee ik me op jullie emoties en op jullie richt. Dat doen we in drie stappen:

 • De-escalatie van jullie problemen
 • Herstellen van jullie (emotionele) verbinding
 • Verstevigen van jullie relatie

Zo is jullie relatietherapie in Wassenaar naast een gezamenlijke reis, vooral een reis naar jezelf. Want alleen als je jezelf heelt, kun je een goede verbinding met je partner bewerkstelligen.