Relatietherapie Statenkwartier

Gecertificeerd EFT-therapeut in Statenkwartier

Heb je relatietherapie in het Statenkwartier nodig om je relatie als liefdespartners te herstellen, te verbeteren en te verdiepen? Wist je dat relatietherapie preventief ook heel goed kan werken om samen meer verdieping te vinden. Vind je relatietherapie als stel moeilijk? Dan kun je EFT-therapie in het Statenkwartier ook individueel volgen. Het is zeer zinvol om inzicht te krijgen in eigen patronen, waarden, gedrag en emoties die de relatie met een ander op enigerlei wijze beïnvloeden. Voor relatietherapie in het Statenkwartier kun je terecht bij Heel Verbonden. In de praktijk van EFT-therapeut Nathalie Meijster wordt een holistische vorm van relatietherapie geboden. Wil je meer weten over mijn relatietherapie in het Statenkwartier? Neem dan gerust contact met me op.

Relatietherapie voor jullie?

Na het eerste contact vraag ik jullie om een uitgebreid intakeformulier in te vullen. Als uit dit intakeformulier blijkt dat mijn aanbod passend is bij jullie hulpvraag stuur ik de link voor mijn online boekingspagina naar jullie door. Je kunt hier online een afspraak maken in mijn agenda voor een intakegesprek. Het inplannen van vervolggesprekken is geheel vrijblijvend en de verantwoordelijkheid van het individu of het koppel.

Het intakegesprek duurt 60 minuten en kost €115. Het tarief voor relatietherapie is €185 per 90 minuten voor een gezamenlijke sessie en €150 per 90 minuten voor een individuele sessie.

Als zelfstandig ondernemer kun je deze therapie wegschrijven onder de noemer ‘persoonlijke coaching’. Soms zijn werkgevers bereid (een deel van) de therapie te betalen om mogelijk verzuim te voorkomen.

Analyse van de hulpvraag
Intakegesprek
Gezamenlijke en individuele sessies
Evaluatiegesprek na drie maanden

Niet enkel een reis samen,
maar vooral een reis naar jezelf.

Zodat je vanuit een sterke individuele fundering bewust kunt kiezen voor een constructieve, liefdevolle en gelijkwaardige relatie met de ander. Heel en in verbinding.

Voor wie EFT-therapie?

Elk stel met elk soort relatieprobleem mag bij mijn praktijk aankloppen voor relatietherapie in het Statenkwartier. Mijn specialiteit is therapie bij meerpersoonlijke relaties, ofwel waar al dan niet gewenst meerdere personen betrokken bij zijn of waren. Bij onderstaande relatie moeilijkheden en problematieken bied ik ondersteuning:

 • Samen verder gaan na vreemdgaan
 • Ondersteuning bij moeilijkheden door een open relatie
 • Communicatieproblemen
 • Voortdurend ruzie
 • Herstellen van emotionele en seksuele verbinding
 • Onderzoeken en herstellen van liefdesrelatie
 • Hervinden en behouden van ‘gevoelens’ in lange relaties
 • Problemen bij seksualiteit en intimiteit
 • Relatieproblemen bij (jonge) ouders
 • Relatieproblemen in samengestelde gezinnen

Zie jij raakvlakken met bovengenoemde problemen in je relatie? Informeer dan gerust of relatietherapie voor jou in het Statenkwartier de oplossing kan bieden.

 • Gecertificeerd EFT, IBCT & ACT therapeut
 • Individueel & gezamenlijk
 • Binnen twee weken beginnen
 • Anonieme praktijkruimte en gratis parkeren

Testimonials

Ervaringen van anderen

 • “Toen mijn man en ik bij Nathalie kwamen konden we niet langer dan vijf minuten in een ruimte zijn zonder ruzie te maken. Nathalie leerde hoe we met elkaar konden praten en we leerden over emoties. We hebben geleerd over onze hechting en maken bijna geen ruzie meer. Daar ben ik heel blij mee vooral voor mijn kinderen.”

  Rosa
 • “Nadat mijn man was vreemdgegaan dacht ik dat ons huwelijk voorbij was. Nathalie zei toen “Jullie huwelijk is inderdaad voorbij, zijn jullie klaar voor een nieuwe?” Deze zin heeft ons leven samen veranderd. Nathalie hielp ons met het verwerken en het helen van onze relatie. Het is niet altijd makkelijk, maar we vinden steeds meer de verbinding terug.”

  Loraine
 • “Mijn vrouw en ik hebben een open relatie. Toen mijn vrouw verliefd werd op een ander werden er bij mij flink wat ‘knoppen’ ingedrukt. We konden alles bespreken met Nathalie. Geen onderwerp was te gek. We voelden ons gehoord en begrepen. We leerden op andere wijze communiceren en onze waarden werden in kaart gebracht. Het bracht zoveel rust en duidelijkheid in een roerige tijd.”

  Jason

Mijn specialisme

Bij mij in de praktijk voor relatietherapie in Statenkwartier zijn ook (startende) ethisch non-monogame koppels welkom. Binnen het werkveld waarin ik actief ben, valt het me op dat monogamie nog altijd als de gangbare standaard wordt beschouwd. Buitenrelationeel seksueel contact – zelfs met wederzijdse toestemming – is voor veel therapeuten verdacht. Veel therapeuten interpreteren open relaties als een indicatie van verminderde emotionele verbondenheid tussen partners of als een teken van angst voor intimiteit en/of binding. Dit monogame ideaal binnen relatietherapie deel ik niet. Ik heb mij gespecialiseerd in (ethische) non-monogamie. Hiermee bedoel ik relaties waarbij gewenst (open relaties/polyamorie) of ongewenst (vreemdgaan/overspel) meerdere personen betrokken zijn

Wekelijkse of tweewekelijkse therapiesessie

Gedurende jullie relatietherapie onderzoeken we jullie relatieproblemen steeds uitgebreider. Ik gebruik hiervoor voornamelijk de EFT-therapie methode die op emoties en de verbinding tussen jou en je partner is gericht. Dat doen we in drie overzichtelijke fases:

 • De-escalatie van jullie problematiek
 • Herstel van de (emotionele) verbinding
 • Versteviging van jullie relatie

Hierdoor is jullie relatietherapie in het Statenkwartier niet alleen gezamenlijke reis, maar vooral ook een reis naar jezelf toe. Want alleen als je jezelf heelt, is een goede verbinding met een partner te bereiken.