Relatietherapie Schipluiden

Gecertificeerd EFT-therapeut in Schipluiden

Heb je behoefte aan relatietherapie in Schipluiden? Dan is relatietherapie bij EFT-therapeut Nathalie Meijster van praktijk Heel Verbonden wellicht de oplossing voor jullie. Durf je het niet zo goed aan om relatietherapie met je partner te beginnen? Doe het dan alleen. Je kunt bij mij namelijk ook alleen relatietherapie volgen. Het is altijd waardevol om inzicht te krijgen in patronen, waarden, gedrag en emoties die relaties kunnen beïnvloeden. Bij mij krijgen jullie een holistische vorm van relatietherapie in Schipluiden. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met me op.

Ook relatietherapie volgen?

Na het eerste contact vraag ik jullie om een uitgebreid intakeformulier in te vullen. Als uit dit intakeformulier blijkt dat mijn aanbod passend is bij jullie hulpvraag stuur ik de link voor mijn online boekingspagina naar jullie door. Je kunt hier online een afspraak maken in mijn agenda voor een intakegesprek. Het inplannen van vervolggesprekken is geheel vrijblijvend en de verantwoordelijkheid van het individu of het koppel.

Het intakegesprek duurt 60 minuten en kost €115. Het tarief voor relatietherapie is €185 per 90 minuten voor een gezamenlijke sessie en €150 per 90 minuten voor een individuele sessie.

Als zelfstandig ondernemer kun je deze therapie wegschrijven onder de noemer ‘persoonlijke coaching’. Soms zijn werkgevers bereid (een deel van) de therapie te betalen om mogelijk verzuim te voorkomen.

Analyse van de hulpvraag
Intakegesprek
Gezamenlijke en individuele sessies
Evaluatiegesprek na drie maanden

Niet enkel een reis samen,
maar vooral een reis naar jezelf.

Zodat je vanuit een sterke individuele fundering bewust kunt kiezen voor een constructieve, liefdevolle en gelijkwaardige relatie met de ander. Heel en in verbinding.

Voor wie werkt EFT-therapie?

Met z’n tweeën of alleen kun je bij mij met alle soorten relatieproblemen terecht. Als therapeut in EFT-therapie (Emotionally Focused Therapy) in Schipluiden heb ik mij gespecialiseerd in de begeleiding van mensen in meerpersoonlijke relaties. Het maakt daarbij niet uit of daar gewenst of ongewenst meerdere personen bij betrokken zijn. Onderstaand een aantal voorbeelden van relatieproblemen waarvoor je bij mij terecht kunt:

 • Samen doorgaan na overspel
 • Moeilijkheden in een open relatie
 • Communicatieproblemen
 • Veel ruzie
 • Zoeken naar en herstel van de emotionele en seksuele verbinding
 • Onderzoeken en herstellen van jullie liefdesrelatie
 • Terugvinden en behouden van ‘de gevoelens’ binnen lange relaties
 • Problemen met seksualiteit en intimiteit
 • Relatieproblemen bij (jonge) ouders
 • Relatieproblemen in samengestelde gezinnen

Hebben jullie vergelijkbare relatieproblemen? Informeer dan gerust bij mij of relatietherapie in Schipluiden jullie weer verder kan helpen.

 • Gecertificeerd EFT, IBCT & ACT therapeut
 • Individueel & gezamenlijk
 • Binnen twee weken beginnen
 • Anonieme praktijkruimte en gratis parkeren

Testimonials

Ervaringen van anderen

 • “Toen mijn man en ik bij Nathalie kwamen konden we niet langer dan vijf minuten in een ruimte zijn zonder ruzie te maken. Nathalie leerde hoe we met elkaar konden praten en we leerden over emoties. We hebben geleerd over onze hechting en maken bijna geen ruzie meer. Daar ben ik heel blij mee vooral voor mijn kinderen.”

  Rosa
 • “Nadat mijn man was vreemdgegaan dacht ik dat ons huwelijk voorbij was. Nathalie zei toen “Jullie huwelijk is inderdaad voorbij, zijn jullie klaar voor een nieuwe?” Deze zin heeft ons leven samen veranderd. Nathalie hielp ons met het verwerken en het helen van onze relatie. Het is niet altijd makkelijk, maar we vinden steeds meer de verbinding terug.”

  Loraine
 • “Mijn vrouw en ik hebben een open relatie. Toen mijn vrouw verliefd werd op een ander werden er bij mij flink wat ‘knoppen’ ingedrukt. We konden alles bespreken met Nathalie. Geen onderwerp was te gek. We voelden ons gehoord en begrepen. We leerden op andere wijze communiceren en onze waarden werden in kaart gebracht. Het bracht zoveel rust en duidelijkheid in een roerige tijd.”

  Jason

Specialisme

In mijn praktijk voor relatietherapie in Schipluiden zijn ook (startende) ethisch non-monogame stellen van harte welkom. Wat me opvalt in mijn vakgebied, is dat monogamie nog steeds als de standaard geldt. Buitenrelationeel seksueel contact – zelfs met wederzijdse toestemming – roept vaak vragen op bij veel therapeuten. Open relaties worden door sommige therapeuten gezien als een teken van verminderde emotionele verbondenheid tussen partners of als uiting van angst voor intimiteit en bindingsproblemen. Dit ideaal van strikte monogamie in relatietherapie deel ik echter niet. Ik heb me juist gespecialiseerd in (ethische) non-monogame relaties, wat zowel gewenste vormen zoals open relaties en polyamorie als ongewenste situaties zoals vreemdgaan en overspel omvat.

Wekelijkse of tweewekelijkse therapiesessie

Gedurende jullie relatietherapie zoomen we steeds dieper op jullie relatieproblemen in. Dat is inherent aan EFT-therapie. Dat zijn in dit geval 3 stappen:

 1. De-escalatie van jullie relatieproblemen
 2. Het herstellen van jullie (emotionele) verbinding
 3. Het verstevigen van jullie relatie

Zo is je relatietherapie in Schipluiden naast een gezamenlijke reis, vooral een reis naar jezelf. Want alleen als je jezelf kunt helen, is een goede connectie met je partner mogelijk