Relatietherapie ’s Gravenzande

Gecertificeerde EFT-therapie in ’s Gravenzande

Hebben jullie behoefte aan relatietherapie in ’s Gravenzande? Probeer dan relatietherapie in ’s Gravenzande bij EFT-therapeut Nathalie Meijster van praktijk Heel Verbonden. Durf je het niet zo goed aan om relatietherapie samen te doen? Kom dan gerust in je eentje. Want individueel kun je bij mij ook relatietherapie volgen. Het is hoe dan ook altijd waardevol om inzicht te krijgen in patronen, waarden, gedrag en emoties die van invloed zijn op relaties. Bij mij krijg je een holistische vorm van relatietherapie in ’s Gravenzande. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met me op. Dan informeer ik je/jullie er verder over.

Ook relatietherapie volgen?

Na het eerste contact vraag ik jullie om een uitgebreid intakeformulier in te vullen. Als uit dit intakeformulier blijkt dat mijn aanbod passend is bij jullie hulpvraag stuur ik de link voor mijn online boekingspagina naar jullie door. Je kunt hier online een afspraak maken in mijn agenda voor een intakegesprek. Het inplannen van vervolggesprekken is geheel vrijblijvend en de verantwoordelijkheid van het individu of het koppel.

Het intakegesprek duurt 60 minuten en kost €115. Het tarief voor relatietherapie is €185 per 90 minuten voor een gezamenlijke sessie en €150 per 90 minuten voor een individuele sessie.

Als zelfstandig ondernemer kun je deze therapie wegschrijven onder de noemer ‘persoonlijke coaching’. Soms zijn werkgevers bereid (een deel van) de therapie te betalen om mogelijk verzuim te voorkomen.

Analyse van de hulpvraag
Intakegesprek
Gezamenlijke en individuele sessies
Evaluatiegesprek na drie maanden

Niet enkel een reis samen,
maar vooral een reis naar jezelf.

Zodat je vanuit een sterke individuele fundering bewust kunt kiezen voor een constructieve, liefdevolle en gelijkwaardige relatie met de ander. Heel en in verbinding.

EFT-therapie voor wie?

Als koppel of individu kun je bij mij met allerlei soorten relatieproblemen terecht. Als relatietherapeut in EFT-therapie (Emotionally Focused Therapy) in ’s Gravenzande heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen in meerpersoonlijke relaties. Het maakt daarbij niet uit of daar gewenst of ongewenst andere personen bij betrokken zijn of waren. Onderstaand een aantal voorbeelden van relatieproblemen waarvoor jullie bij mij terecht kunnen:

 • Samen doorgaan na overspel
 • Moeilijkheden in een open relatie
 • Problemen in de onderlinge communicatie
 • Veel ruzie
 • Zoeken naar en herstellen van emotionele en intieme verbinding
 • Onderzoeken en herstellen van jullie liefdesrelatie
 • Hervinden en behouden van ‘de gevoelens’ binnen lange relaties
 • Problemen met seksualiteit en intimiteit
 • Relatieproblemen bij (jonge) ouders
 • Relatieproblemen in samengestelde gezinnen

Hebben jullie met soortgelijke relatieproblemen te maken? Informeer dan gerust bij mij of relatietherapie in ’s Gravenzande voor jullie mogelijk de oplossing is.

 • Gecertificeerd EFT, IBCT & ACT therapeut
 • Individueel & gezamenlijk
 • Binnen twee weken beginnen
 • Anonieme praktijkruimte en gratis parkeren

Testimonials

Ervaringen van anderen

 • “Toen mijn man en ik bij Nathalie kwamen konden we niet langer dan vijf minuten in een ruimte zijn zonder ruzie te maken. Nathalie leerde hoe we met elkaar konden praten en we leerden over emoties. We hebben geleerd over onze hechting en maken bijna geen ruzie meer. Daar ben ik heel blij mee vooral voor mijn kinderen.”

  Rosa
 • “Nadat mijn man was vreemdgegaan dacht ik dat ons huwelijk voorbij was. Nathalie zei toen “Jullie huwelijk is inderdaad voorbij, zijn jullie klaar voor een nieuwe?” Deze zin heeft ons leven samen veranderd. Nathalie hielp ons met het verwerken en het helen van onze relatie. Het is niet altijd makkelijk, maar we vinden steeds meer de verbinding terug.”

  Loraine
 • “Mijn vrouw en ik hebben een open relatie. Toen mijn vrouw verliefd werd op een ander werden er bij mij flink wat ‘knoppen’ ingedrukt. We konden alles bespreken met Nathalie. Geen onderwerp was te gek. We voelden ons gehoord en begrepen. We leerden op andere wijze communiceren en onze waarden werden in kaart gebracht. Het bracht zoveel rust en duidelijkheid in een roerige tijd.”

  Jason

Mijn specialisme

In mijn praktijk voor relatietherapie in ’s Gravenzande sta ik ook koppels die aan het begin staan van hun ethisch non-monogame reis van harte bij. Wat me opvalt in mijn vakgebied, is dat monogamie nog steeds wordt beschouwd als de norm. Veel therapeuten interpreteren open relaties als een teken van verminderde emotionele binding tussen partners of als een uiting van angst voor intimiteit en toewijding. Ik deel echter niet het standpunt van strikte monogamie als ideaal in relatietherapie. Mijn specialisatie ligt juist in (ethische) non-monogamie, waarbij relaties bewust (open relaties/polyamorie) of onbewust (overspel/vreemdgaan) meerdere mensen betrekken.

Wekelijkse of tweewekelijkse therapiesessie

Tijdens jullie relatietherapie zoomen we steeds dieper op jullie relatieproblemen in. Dat is gebruikelijk bij EFT-therapie. Dat doe ik in 3 stappen:

 1. De-escalatie van jullie relatieproblemen
 2. Het herstellen van jullie (emotionele) verbinding
 3. Het verstevigen van jullie relatie

Hierdoor is EFT-therapie in ’s Gravenzande niet enkel een reis die je samen maakt, maar vooral ook een reis op weg naar jezelf. Want alleen als je bereid bent jezelf te helen, kun je een goede connectie maken met je partner.