Relatietherapie Rotterdam

Gecertificeerd EFT-therapeut in Rotterdam

Hebben jullie relatietherapie in Rotterdam nodig, omdat jullie het idee hebben dat jullie relatie beter kan of moet? Dan is relatietherapie in Rotterdam bij EFT-therapeut Nathalie Meijster van praktijk Heel Verbonden misschien een goede oplossing voor jullie. Vind je het moeilijk om relatietherapie met zijn tweeën te doen? Kom dan gerust alleen. Want individueel kun je bij mij ook relatietherapie volgen. Het is hoe dan ook altijd zinvol om inzicht te krijgen in patronen, waarden, gedrag en emoties die van invloed zijn op relaties. Bij mij krijgen je een holistische vorm van relatietherapie in Rotterdam. Meer weten? Neem dan gerust contact met me op.

Ook relatietherapie volgen?

Na het eerste contact vraag ik jullie om een uitgebreid intakeformulier in te vullen. Als uit dit intakeformulier blijkt dat mijn aanbod passend is bij jullie hulpvraag stuur ik de link voor mijn online boekingspagina naar jullie door. Je kunt hier online een afspraak maken in mijn agenda voor een intakegesprek. Het inplannen van vervolggesprekken is geheel vrijblijvend en de verantwoordelijkheid van het individu of het koppel.

Het intakegesprek duurt 60 minuten en kost €115. Het tarief voor relatietherapie is €185 per 90 minuten voor een gezamenlijke sessie en €150 per 90 minuten voor een individuele sessie.

Als zelfstandig ondernemer kun je deze therapie wegschrijven onder de noemer ‘persoonlijke coaching’. Soms zijn werkgevers bereid (een deel van) de therapie te betalen om mogelijk verzuim te voorkomen.

Analyse van de hulpvraag
Intakegesprek
Gezamenlijke en individuele sessies
Evaluatiegesprek na drie maanden

Niet enkel een reis samen,
maar vooral een reis naar jezelf.

Zodat je vanuit een sterke individuele fundering bewust kunt kiezen voor een constructieve, liefdevolle en gelijkwaardige relatie met de ander. Heel en in verbinding.

EFT-therapie voor wie?

Met z’n tweeën of in je eentje kun je bij mij met allerlei soorten relatieproblemen aankloppen.
Als therapeut in EFT-therapie (Emotionally Focused Therapy) in Rotterdam heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen in relaties waar meerdere personen bij betrokken zijn. Het maakt daarbij niet uit of daar gewenst of ongewenst meerdere personen bij betrokken zijn. Onderstaand een aantal voorbeelden van relatieproblemen waarvoor je bij mij terecht kunt:

 • Samen doorgaan na overspel
 • Moeilijkheden binnen een open relatie
 • Problemen in de onderlinge communicatie
 • Veel ruzie
 • Zoeken naar en herstellen van emotionele en seksuele verbinding
 • Onderzoeken en herstel van de liefdesrelatie
 • Problemen met seksualiteit en intimiteit
 • Relatieproblemen bij (jonge) ouders
 • Relatieproblemen in samengestelde gezinnen

Hebben jullie vergelijkbare relatieproblemen? Informeer dan gerust bij mij of relatietherapie in Rotterdam jullie weer op weg kan helpen.

 • Gecertificeerd EFT, IBCT & ACT therapeut
 • Individueel & gezamenlijk
 • Binnen twee weken beginnen
 • Anonieme praktijkruimte en gratis parkeren

Testimonials

Ervaringen van anderen

 • “Toen mijn man en ik bij Nathalie kwamen konden we niet langer dan vijf minuten in een ruimte zijn zonder ruzie te maken. Nathalie leerde hoe we met elkaar konden praten en we leerden over emoties. We hebben geleerd over onze hechting en maken bijna geen ruzie meer. Daar ben ik heel blij mee vooral voor mijn kinderen.”

  Rosa
 • “Nadat mijn man was vreemdgegaan dacht ik dat ons huwelijk voorbij was. Nathalie zei toen “Jullie huwelijk is inderdaad voorbij, zijn jullie klaar voor een nieuwe?” Deze zin heeft ons leven samen veranderd. Nathalie hielp ons met het verwerken en het helen van onze relatie. Het is niet altijd makkelijk, maar we vinden steeds meer de verbinding terug.”

  Loraine
 • “Mijn vrouw en ik hebben een open relatie. Toen mijn vrouw verliefd werd op een ander werden er bij mij flink wat ‘knoppen’ ingedrukt. We konden alles bespreken met Nathalie. Geen onderwerp was te gek. We voelden ons gehoord en begrepen. We leerden op andere wijze communiceren en onze waarden werden in kaart gebracht. Het bracht zoveel rust en duidelijkheid in een roerige tijd.”

  Jason

Specialisme

Bij mij in de praktijk voor relatietherapie in Rotterdam zijn ook (startende) ethisch non-monogame koppels welkom. Wat opvalt in mijn vakgebied, is dat monogamie nog steeds als de norm wordt beschouwd. Buitenrelationeel seksueel contact – zelfs met wederzijdse toestemming – is voor veel therapeuten verdacht. Open relaties wijzen voor veel therapeuten op een gebrek aan verbondenheid tussen de partners of op de vrees voor intimiteit en/of bindingsangst. Dit monogame ideaal binnen relatietherapie deel ik niet. Ik heb mij gespecialiseerd in (ethische) non-monogamie. Hiermee bedoel ik relaties waarbij gewenst (open relaties/polyamorie) of ongewenst (vreemdgaan/overspel) meerdere personen betrokken zijn

Eén of twee keer per week therapiesessie

Gedurende jullie relatietherapie zoomen we steeds dieper op jullie relatieproblemen in. Dat is inherent aan EFT-therapie. Dat gaat in dit geval in 3 stappen:

 1. De-escaleren van jullie problemen
 2. Het herstellen van jullie (emotionele) verbinding
 3. Het verstevigen van jullie relatie

Zo maak je tijdens je relatietherapie in Rotterdam in de eerste plaats samen een reis naar jullie relatie, maar vooral ook een reis naar je eigen ik. Want alleen als je jezelf kunt helen, is een goede connectie met je partner mogelijk.