Relatietherapie Rodenrijs

Gecertificeerd EFT-therapeut in Rodenrijs

Zijn jullie als koppel in Rodenrijs van mening dat jullie relatie als liefdespartners beter kan of zelfs redding nodig heeft? Probeer dan relatietherapie bij EFT-therapeut Nathalie Meijster van praktijk Heel Verbonden. Durf je het niet zo goed aan om relatietherapie samen te beginnen? Doe het dan in je eentje. Je kunt bij mij namelijk ook alleen terecht. Het is altijd zinvol om inzicht te krijgen in patronen, waarden, gedrag en emoties die relaties kunnen beïnvloeden. Ik bied jullie een holistische vorm van relatietherapie in Rodenrijs. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met me op.

Relatietherapie in Rodenrijs volgen

Na het eerste contact vraag ik jullie om een uitgebreid intakeformulier in te vullen. Als uit dit intakeformulier blijkt dat mijn aanbod passend is bij jullie hulpvraag stuur ik de link voor mijn online boekingspagina naar jullie door. Je kunt hier online een afspraak maken in mijn agenda voor een intakegesprek. Het inplannen van vervolggesprekken is geheel vrijblijvend en de verantwoordelijkheid van het individu of het koppel.

Het intakegesprek duurt 60 minuten en kost €115. Het tarief voor relatietherapie is €185 per 90 minuten voor een gezamenlijke sessie en €150 per 90 minuten voor een individuele sessie.

Als zelfstandig ondernemer kun je deze therapie wegschrijven onder de noemer ‘persoonlijke coaching’. Soms zijn werkgevers bereid (een deel van) de therapie te betalen om mogelijk verzuim te voorkomen.

Analyse van de hulpvraag
Intakegesprek
Gezamenlijke en individuele sessies
Evaluatiegesprek na drie maanden

Niet enkel een reis samen,
maar vooral een reis naar jezelf.

Zodat je vanuit een sterke individuele fundering bewust kunt kiezen voor een constructieve, liefdevolle en gelijkwaardige relatie met de ander. Heel en in verbinding.

Voor wie is EFT-therapie nuttig?

Met z’n tweeën of alleen kun je bij mij met de meest uiteenlopende soorten relatieproblemen aankloppen. Als relatietherapeut in EFT-therapie (Emotionally Focused Therapy) in Rodenrijs heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen in meerpersoonlijke relaties. Ongeacht of daar gewenst of ongewenst meerdere personen bij betrokken waren. Relatiemoeilijkheden en/of -problemen waarmee je bij mij terecht kunt, zijn onder andere:

 • Samen doorgaan na overspel
 • Moeilijkheden binnen een open relatie
 • Problemen in de onderlinge communicatie
 • Veel ruzie
 • Zoeken naar en herstellen van emotionele en seksuele verbinding
 • Onderzoeken en herstel van de liefdesrelatie
 • Problemen met seksualiteit en intimiteit
 • Relatieproblemen bij (jonge) ouders
 • Relatieproblemen in samengestelde gezinnen

Hebben jullie met soortgelijke relatieproblemen te maken? Informeer dan gerust bij mij of relatietherapie in Rodenrijs jullie weer verder helpt.

 • Gecertificeerd EFT, IBCT & ACT therapeut
 • Individueel & gezamenlijk
 • Binnen twee weken beginnen
 • Anonieme praktijkruimte en gratis parkeren

Testimonials

Ervaringen van anderen

 • “Toen mijn man en ik bij Nathalie kwamen konden we niet langer dan vijf minuten in een ruimte zijn zonder ruzie te maken. Nathalie leerde hoe we met elkaar konden praten en we leerden over emoties. We hebben geleerd over onze hechting en maken bijna geen ruzie meer. Daar ben ik heel blij mee vooral voor mijn kinderen.”

  Rosa
 • “Nadat mijn man was vreemdgegaan dacht ik dat ons huwelijk voorbij was. Nathalie zei toen “Jullie huwelijk is inderdaad voorbij, zijn jullie klaar voor een nieuwe?” Deze zin heeft ons leven samen veranderd. Nathalie hielp ons met het verwerken en het helen van onze relatie. Het is niet altijd makkelijk, maar we vinden steeds meer de verbinding terug.”

  Loraine
 • “Mijn vrouw en ik hebben een open relatie. Toen mijn vrouw verliefd werd op een ander werden er bij mij flink wat ‘knoppen’ ingedrukt. We konden alles bespreken met Nathalie. Geen onderwerp was te gek. We voelden ons gehoord en begrepen. We leerden op andere wijze communiceren en onze waarden werden in kaart gebracht. Het bracht zoveel rust en duidelijkheid in een roerige tijd.”

  Jason

Expertise in mijn vakgebied

In mijn relatietherapiepraktijk in Rodenrijs, verwelkom ik met plezier zowel startende als ervaren ethisch non-monogame koppels. Binnen mijn vakgebied valt het me op dat monogamie nog steeds als de norm wordt beschouwd. Veel therapeuten interpreteren open relaties als een teken van verminderde emotionele banden tussen partners of als een uiting van angst voor intimiteit en verbondenheid. Echter, ik ben het oneens met het streven naar strikte monogamie in relatietherapie. Mijn specialisatie ligt juist in ethische non-monogamie, wat betrekking heeft op relaties waarin opzettelijk (zoals open relaties of polyamorie) of onopzettelijk (zoals overspel) meerdere mensen betrokken zijn.

Wekelijkse of tweewekelijkse therapiesessie

Gedurende je relatietherapie zoomen we steeds dieper op jullie relatieproblemen in. Dat is inherent aan EFT-therapie. Dat doe ik in drie stappen:

 1. De-escalatie van jullie relatieproblemen
 2. Het herstellen van jullie (emotionele) verbinding
 3. Het verstevigen van jullie relatie

Hierdoor is je relatietherapie in Rodenrijs niet alleen een gezamenlijke reis, maar vooral ook een reis naar jezelf toe. Want alleen door jezelf te helen, is echt verbinding maken met je partner het mooiste wat je kunt bereiken.