Relatietherapie Rijswijk

Gecertificeerd EFT-therapeut in Rijswijk

Hebben jullie behoefte aan relatietherapie in Rijswijk? Dan is relatietherapie bij EFT-therapeut Nathalie Meijster van praktijk Heel Verbonden wellicht een goede oplossing voor jullie. Ben je bang dat je relatietherapie samen moeilijk vindt om te doen? Doe het dan alleen. Want individueel kun je bij mij ook terecht. Het is altijd waardevol om inzicht te krijgen in patronen, waarden, gedrag en emoties die een relatie beïnvloeden. Ik bied je een holistische vorm van relatietherapie in Rijswijk. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met me op.

Relatietherapie in Rodenrijs volgen

Na het eerste contact vraag ik jullie om een uitgebreid intakeformulier in te vullen. Als uit dit intakeformulier blijkt dat mijn aanbod passend is bij jullie hulpvraag stuur ik de link voor mijn online boekingspagina naar jullie door. Je kunt hier online een afspraak maken in mijn agenda voor een intakegesprek. Het inplannen van vervolggesprekken is geheel vrijblijvend en de verantwoordelijkheid van het individu of het koppel.

Het intakegesprek duurt 60 minuten en kost €115. Het tarief voor relatietherapie is €185 per 90 minuten voor een gezamenlijke sessie en €150 per 90 minuten voor een individuele sessie.

Als zelfstandig ondernemer kun je deze therapie wegschrijven onder de noemer ‘persoonlijke coaching’. Soms zijn werkgevers bereid (een deel van) de therapie te betalen om mogelijk verzuim te voorkomen.

Analyse van de hulpvraag
Intakegesprek
Gezamenlijke en individuele sessies
Evaluatiegesprek na drie maanden

Niet enkel een reis samen,
maar vooral een reis naar jezelf.

Zodat je vanuit een sterke individuele fundering bewust kunt kiezen voor een constructieve, liefdevolle en gelijkwaardige relatie met de ander. Heel en in verbinding.

Voor wie is EFT-therapie nuttig?

Als koppel of individu kun je bij mij met de meest uiteenlopende soorten relatieproblemen aankloppen. Als therapeut in EFT-therapie (Emotionally Focused Therapy) in Rijswijk ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen in meerpersoonlijke relaties. Het maakt daarbij niet uit of daar gewenst of ongewenst meerdere personen bij betrokken zijn. Relatiemoeilijkheden en/of -problemen waarmee je bij mij terecht kunt, zijn onder andere:

 • Samen doorgaan na overspel
 • Moeilijkheden binnen een open relatie
 • Problemen in de onderlinge communicatie
 • Veel geruzie
 • Zoeken naar en herstellen van de emotionele en seksuele verbinding
 • Onderzoeken en herstellen van de liefdesrelatie
 • Hervinden en behoud van ‘de gevoelens’ binnen langdurige relaties
 • Problemen met seksualiteit en intimiteit
 • Relatieproblemen bij (jonge) ouders
 • Relatieproblemen bij samengestelde gezinnen

Herken jij dergelijke problemen? Informeer dan gerust of relatietherapie in Rijswijk jullie weer op kan helpen.

 • Gecertificeerd EFT, IBCT & ACT therapeut
 • Individueel & gezamenlijk
 • Binnen twee weken beginnen
 • Anonieme praktijkruimte en gratis parkeren

Testimonials

Ervaringen van anderen

 • “Toen mijn man en ik bij Nathalie kwamen konden we niet langer dan vijf minuten in een ruimte zijn zonder ruzie te maken. Nathalie leerde hoe we met elkaar konden praten en we leerden over emoties. We hebben geleerd over onze hechting en maken bijna geen ruzie meer. Daar ben ik heel blij mee vooral voor mijn kinderen.”

  Rosa
 • “Nadat mijn man was vreemdgegaan dacht ik dat ons huwelijk voorbij was. Nathalie zei toen “Jullie huwelijk is inderdaad voorbij, zijn jullie klaar voor een nieuwe?” Deze zin heeft ons leven samen veranderd. Nathalie hielp ons met het verwerken en het helen van onze relatie. Het is niet altijd makkelijk, maar we vinden steeds meer de verbinding terug.”

  Loraine
 • “Mijn vrouw en ik hebben een open relatie. Toen mijn vrouw verliefd werd op een ander werden er bij mij flink wat ‘knoppen’ ingedrukt. We konden alles bespreken met Nathalie. Geen onderwerp was te gek. We voelden ons gehoord en begrepen. We leerden op andere wijze communiceren en onze waarden werden in kaart gebracht. Het bracht zoveel rust en duidelijkheid in een roerige tijd.”

  Jason

Mijn expertise

In mijn praktijk voor relatietherapie in Rijswijk verwelkom ik ook koppels die zich bezighouden met ethische non-monogamie, zelfs als ze aan het begin van deze reis staan. Wat me opvalt in mijn vakgebied, is dat monogamie nog steeds als de heersende norm wordt beschouwd. Voor veel therapeuten lijkt seksueel contact buiten de relatie, zelfs als het met wederzijdse toestemming gebeurt, verdacht te zijn. Voor velen wijzen open relaties op een gebrek aan diepe verbondenheid tussen partners of op de angst voor intimiteit en bindingsangst. Ik deel echter niet het idealiseren van monogamie in de context van relatietherapie. Mijn specialisatie ligt in (ethische) non-monogamie, wat betekent dat ik me richt op relaties waarbij meerdere mensen, of dit nu gewenst is (zoals in open relaties of polyamorie) of ongewenst (zoals bij vreemdgaan of overspel), betrokken zijn.

Wekelijkse of tweewekelijkse therapiesessie

Tijdens je relatietherapie doe ik steeds meer onderzoek naar jullie relatieproblemen. Dat is de gehanteerde werkwijze bij EFT-therapie. Dat doe ik in 3 stappen:

 1. De-escalatie van jullie relatieproblemen
 2. Het herstellen van jullie (emotionele) verbinding
 3. Het verstevigen van jullie relatie

Hierdoor is jullie relatietherapie in Rijswijk niet alleen een gezamenlijke reis, maar vooral ook een reis naar jezelf toe. Want alleen door jezelf te helen, is echt verbinding maken met je partner het mooiste wat je kunt bereiken.