Relatietherapie Poeldijk

Gecertificeerd EFT-therapeut in Poeldijk

Heb je relatietherapie in Poeldijk nodig, omdat jullie het idee hebben dat jullie relatie beter kan of moet? Probeer dan relatietherapie bij EFT-therapeut Nathalie Meijster van praktijk Heel Verbonden. Durf je het niet zo goed aan om relatietherapie met zijn tweeën te doen? Doe het dan alleen. Je kunt bij mij namelijk ook alleen terecht. Het is altijd zeker de moeite waard om inzicht te krijgen in patronen, waarden, gedrag en emoties die een relatie beïnvloeden. Ik bied je een holistische vorm van relatietherapie in Poeldijk. Heb je behoefte aan meer informatie? Bel of mail me gerust. Dan informeer ik je/jullie er verder over.

Wil je relatietherapie volgen?

Na het eerste contact vraag ik jullie om een uitgebreid intakeformulier in te vullen. Als uit dit intakeformulier blijkt dat mijn aanbod passend is bij jullie hulpvraag stuur ik de link voor mijn online boekingspagina naar jullie door. Je kunt hier online een afspraak maken in mijn agenda voor een intakegesprek. Het inplannen van vervolggesprekken is geheel vrijblijvend en de verantwoordelijkheid van het individu of het koppel.

Het intakegesprek duurt 60 minuten en kost €115. Het tarief voor relatietherapie is €185 per 90 minuten voor een gezamenlijke sessie en €150 per 90 minuten voor een individuele sessie.

Als zelfstandig ondernemer kun je deze therapie wegschrijven onder de noemer ‘persoonlijke coaching’. Soms zijn werkgevers bereid (een deel van) de therapie te betalen om mogelijk verzuim te voorkomen.

Analyse van de hulpvraag
Intakegesprek
Gezamenlijke en individuele sessies
Evaluatiegesprek na drie maanden

Niet enkel een reis samen,
maar vooral een reis naar jezelf.

Zodat je vanuit een sterke individuele fundering bewust kunt kiezen voor een constructieve, liefdevolle en gelijkwaardige relatie met de ander. Heel en in verbinding.

EFT-therapie voor wie?

Met jullie tweeën of in je eentje kun je bij mij met vele soorten relatieproblemen terecht. Als relatietherapeut in EFT-therapie (Emotionally Focused Therapy) in Poeldijk heb ik mij gespecialiseerd in de begeleiding van mensen in meerpersoonlijke relaties. Het maakt in dat geval niet uit of daar gewenst of ongewenst meerdere personen bij betrokken zijn. Onderstaand een aantal voorbeelden van relatieproblemen waarvoor je bij mij terecht kunt:

 • Samen doorgaan na overspel
 • Moeilijkheden binnen een open relatie
 • Problemen in de onderlinge communicatie
 • Veel ruzie
 • Zoeken naar en herstel van emotionele en intieme verbinding
 • Onderzoeken en herstellen van de liefdesrelatie
 • Problemen met seksualiteit en intimiteit
 • Relatieproblemen bij (jonge) ouders
 • Relatieproblemen in samengestelde gezinnen

Herken jij dergelijke problemen? Informeer dan gerust of relatietherapie in Poeldijk voor jullie mogelijk de oplossing is.

 • Gecertificeerd EFT, IBCT & ACT therapeut
 • Individueel & gezamenlijk
 • Binnen twee weken beginnen
 • Anonieme praktijkruimte en gratis parkeren

Testimonials

Ervaringen van anderen

 • “Toen mijn man en ik bij Nathalie kwamen konden we niet langer dan vijf minuten in een ruimte zijn zonder ruzie te maken. Nathalie leerde hoe we met elkaar konden praten en we leerden over emoties. We hebben geleerd over onze hechting en maken bijna geen ruzie meer. Daar ben ik heel blij mee vooral voor mijn kinderen.”

  Rosa
 • “Nadat mijn man was vreemdgegaan dacht ik dat ons huwelijk voorbij was. Nathalie zei toen “Jullie huwelijk is inderdaad voorbij, zijn jullie klaar voor een nieuwe?” Deze zin heeft ons leven samen veranderd. Nathalie hielp ons met het verwerken en het helen van onze relatie. Het is niet altijd makkelijk, maar we vinden steeds meer de verbinding terug.”

  Loraine
 • “Mijn vrouw en ik hebben een open relatie. Toen mijn vrouw verliefd werd op een ander werden er bij mij flink wat ‘knoppen’ ingedrukt. We konden alles bespreken met Nathalie. Geen onderwerp was te gek. We voelden ons gehoord en begrepen. We leerden op andere wijze communiceren en onze waarden werden in kaart gebracht. Het bracht zoveel rust en duidelijkheid in een roerige tijd.”

  Jason

Specialisme

In mijn praktijk voor relatietherapie in Poeldijk heet ik ook stellen die zich aan het begin van hun ethisch non-monogame reis bevinden van harte welkom. Wat me opvalt binnen mijn vakgebied, is dat monogamie nog steeds als de standaard wordt beschouwd. Veel therapeuten zien open relaties als een teken van verminderde emotionele verbondenheid tussen partners of als een uiting van angst voor intimiteit en verbinding. Mijn overtuiging wijkt echter af van het ideaal van strikte monogamie in relatietherapie. Mijn expertise ligt juist in (ethische) non-monogamie, waarbij relaties bewust (open relaties/polyamorie) of onbewust (overspel/vreemdgaan) meerdere mensen betrekken.

Wekelijkse of tweewekelijkse therapiesessie

Gedurende de relatietherapie doe ik steeds meer onderzoek naar jullie relatieproblemen. Dat is gebruikelijk bij EFT-therapie. Dat zijn in dit geval drie stappen:

 1. De-escaleren van jullie relatieproblemen
 2. Het herstellen van jullie (emotionele) verbinding
 3. Het verstevigen van jullie relatie

Hierdoor is EFT-therapie in Poeldijk niet enkel een reis die je samen maakt, maar vooral ook een reis richting jezelf. Want alleen als je jezelf kunt helen, is een goede connectie met je partner het mooiste wat je kunt bereiken.