Relatietherapie Ockenburg

Gecertificeerd EFT-therapeut in Ockenburg

Zijn jullie als koppel in Ockenburg van mening dat je liefdesrelatie beter moet of zelfs redding nodig heeft? Probeer dan relatietherapie bij EFT-therapeut Nathalie Meijster van praktijk Heel Verbonden. Ben je bang dat je relatietherapie met je partner moeilijk vindt om te doen? Kom dan gerust in je eentje. Want individueel kun je bij mij ook relatietherapie volgen. Het is hoe dan ook altijd zeker de moeite waard om inzicht te krijgen in patronen, waarden, gedrag en emoties die een relatie beïnvloeden. Bij mij krijgen jullie een holistische vorm van relatietherapie in Ockenburg. Meer weten? Neem dan gerust contact met me op.

Relatietherapie volgen?

Na het eerste contact vraag ik jullie om een uitgebreid intakeformulier in te vullen. Als uit dit intakeformulier blijkt dat mijn aanbod passend is bij jullie hulpvraag stuur ik de link voor mijn online boekingspagina naar jullie door. Je kunt hier online een afspraak maken in mijn agenda voor een intakegesprek. Het inplannen van vervolggesprekken is geheel vrijblijvend en de verantwoordelijkheid van het individu of het koppel.

Het intakegesprek duurt 60 minuten en kost €115. Het tarief voor relatietherapie is €185 per 90 minuten voor een gezamenlijke sessie en €150 per 90 minuten voor een individuele sessie.

Als zelfstandig ondernemer kun je deze therapie wegschrijven onder de noemer ‘persoonlijke coaching’. Soms zijn werkgevers bereid (een deel van) de therapie te betalen om mogelijk verzuim te voorkomen.

Analyse van de hulpvraag
Intakegesprek
Gezamenlijke en individuele sessies
Evaluatiegesprek na drie maanden

Niet enkel een reis samen,
maar vooral een reis naar jezelf.

Zodat je vanuit een sterke individuele fundering bewust kunt kiezen voor een constructieve, liefdevolle en gelijkwaardige relatie met de ander. Heel en in verbinding.

EFT-therapie voor wie?

Met z’n tweeën of in je eentje kun je bij mij met de meest uiteenlopende soorten relatieproblemen terecht. Als relatietherapeut in EFT-therapie (Emotionally Focused Therapy) in Ockenburg ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen in meerpersoonlijke relaties. Het maakt daarbij niet uit of daar gewenst of ongewenst andere personen bij betrokken zijn of waren. Relatiemoeilijkheden en/of -problemen waarmee jullie bij mij terecht kunnen, zijn onder andere:

 • Samen doorgaan na overspel
 • Moeilijkheden binnen een open relatie
 • Communicatieproblemen
 • Veel ruzie
 • Zoeken naar en herstel van emotionele en seksuele verbinding
 • Onderzoeken en herstellen van de liefdesrelatie
 • Hervinden en behouden van ‘de gevoelens’ binnen lange relaties
 • Problemen met seksualiteit en intimiteit
 • Relatieproblemen bij (jonge) ouders
 • Relatieproblemen bij samengestelde gezinnen

Hebben jullie vergelijkbare relatieproblemen? Informeer dan gerust of relatietherapie in Ockenburg jullie weer op weg kan helpen.

 • Gecertificeerd EFT, IBCT & ACT therapeut
 • Individueel & gezamenlijk
 • Binnen twee weken beginnen
 • Anonieme praktijkruimte en gratis parkeren

Testimonials

Ervaringen van anderen

 • “Toen mijn man en ik bij Nathalie kwamen konden we niet langer dan vijf minuten in een ruimte zijn zonder ruzie te maken. Nathalie leerde hoe we met elkaar konden praten en we leerden over emoties. We hebben geleerd over onze hechting en maken bijna geen ruzie meer. Daar ben ik heel blij mee vooral voor mijn kinderen.”

  Rosa
 • “Nadat mijn man was vreemdgegaan dacht ik dat ons huwelijk voorbij was. Nathalie zei toen “Jullie huwelijk is inderdaad voorbij, zijn jullie klaar voor een nieuwe?” Deze zin heeft ons leven samen veranderd. Nathalie hielp ons met het verwerken en het helen van onze relatie. Het is niet altijd makkelijk, maar we vinden steeds meer de verbinding terug.”

  Loraine
 • “Mijn vrouw en ik hebben een open relatie. Toen mijn vrouw verliefd werd op een ander werden er bij mij flink wat ‘knoppen’ ingedrukt. We konden alles bespreken met Nathalie. Geen onderwerp was te gek. We voelden ons gehoord en begrepen. We leerden op andere wijze communiceren en onze waarden werden in kaart gebracht. Het bracht zoveel rust en duidelijkheid in een roerige tijd.”

  Jason

Mijn specialisme

Bij mijn praktijk voor relatietherapie in Ockenburg heten we ook (startende) ethisch non-monogame stellen van harte welkom. Wat me opvalt in mijn vakgebied, is dat monogamie nog steeds als de standaard wordt beschouwd. Buitenrelationeel seksueel contact – zelfs met wederzijdse toestemming – roept bij veel therapeuten vragen op. Open relaties worden door veel therapeuten gezien als een teken van verminderde verbondenheid tussen partners of als een indicatie van angst voor intimiteit en/of bindingsproblemen. Ik sta echter kritisch tegenover het idee van strikte monogamie in relatietherapie. Mijn specialisatie ligt juist in (ethische) non-monogame relaties, of het nu gaat om bewust gekozen vormen, zoals open relaties of polyamorie, of onbedoelde situaties zoals vreemdgaan of overspel, waarbij meerdere mensen betrokken kunnen zijn.

Wekelijkse of tweewekelijkse therapiesessie

Tijdens je relatietherapie doe ik steeds meer onderzoek naar jullie relatieproblemen. Dat is gebruikelijk bij EFT-therapie. Dat doen we in drie stappen:

 1. De-escaleren van jullie relatieproblemen
 2. Het herstellen van jullie (emotionele) verbinding
 3. Het verstevigen van jullie relatie

Zo maak je tijdens je relatietherapie in Ockenburg niet alleen een gezamenlijke reis, maar vooral ook een reis naar je eigen ik. Want alleen als je jezelf kunt helen, is een goede connectie met je partner mogelijk.