Relatietherapie Leiden

Gecertificeerde EFT-therapie

Heb je/jullie het gevoel dat je relatie verbetering of verandering behoeft of dat ie gered moet worden? Relatietherapie, of EFT-therapie van Nathalie Meijster bij Heel Verbonden kan dan verhelderend werken. Vind je het moeilijk om met zijn tweeën in relatietherapie te gaan? Kom dan gerust in je eentje. Individueel relatietherapie in Leiden volgen is ook heel goed mogelijk, en werkt voor sommige mensen zelfs beter. Het is in alle situaties in een relatie goed om inzichten te krijgen in patronen, waarden, gedrag en emoties die een relatie positief en/of negatief beïnvloeden. Mijn EFT-relatietherapie in Leiden is een holistische vorm van relatietherapie. Wil je daar meer van weten? Bel of mail me dan gerust voor meer informatie.

Relatietherapie volgen?

Na het eerste contact vraag ik jullie om een uitgebreid intakeformulier in te vullen. Als uit dit intakeformulier blijkt dat mijn aanbod passend is bij jullie hulpvraag stuur ik de link voor mijn online boekingspagina naar jullie door. Je kunt hier online een afspraak maken in mijn agenda voor een intakegesprek. Het inplannen van vervolggesprekken is geheel vrijblijvend en de verantwoordelijkheid van het individu of het koppel.

Het intakegesprek duurt 60 minuten en kost €115. Het tarief voor relatietherapie is €185 per 90 minuten voor een gezamenlijke sessie en €150 per 90 minuten voor een individuele sessie.

Als zelfstandig ondernemer kun je deze therapie wegschrijven onder de noemer ‘persoonlijke coaching’. Soms zijn werkgevers bereid (een deel van) de therapie te betalen om mogelijk verzuim te voorkomen.

Analyse van de hulpvraag
Intakegesprek
Gezamenlijke en individuele sessies
Evaluatiegesprek na drie maanden

Niet enkel een reis samen,
maar vooral een reis naar jezelf.

Zodat je vanuit een sterke individuele fundering bewust kunt kiezen voor een constructieve, liefdevolle en gelijkwaardige relatie met de ander. Heel en in verbinding.

Voor wie EFT-therapie in Leiden?

Je bent als koppel of als individu van harte welkom om de meest uiteenlopende relatieproblemen met mij te bespreken. Ik ben als EFT-therapeut (Emotionally Focused Therapy) in Leiden gespecialiseerd in de begeleiding van mensen die meerpersoonlijke relaties hebben, ongeacht of daar gewenst dan wel ongewenst meerdere personen bij betrokken zijn of waren. Relatietherapie kan dan bijvoorbeeld nodig of wenselijk zijn in de volgende gevallen:

 • Samen doorgaan na (vermeend) overspel
 • Moeilijkheden binnen een open relatie
 • Problemen met jullie communicatie
 • Veel onenigheid
 • Zoektocht naar en herstellen van jullie emotionele en seksuele verbinding
 • Onderzoeken en herstellen van jullie liefdesrelatie
 • Hervinden en behouden van ‘gevoelens’ in langdurige relaties
 • Problemen op het gebied van seksualiteit en intimiteit
 • Relatieproblemen bij (jonge) ouders
 • Relatieproblemen binnen samengestelde gezinnen

Herken jij bovenstaande problemen en wil je er iets aan doen? Informeer dan of relatietherapie in Leiden de oplossing voor jullie kan zijn.

 • Gecertificeerd EFT, IBCT & ACT therapeut
 • Individueel & gezamenlijk
 • Binnen twee weken beginnen
 • Anonieme praktijkruimte en gratis parkeren

Testimonials

Ervaringen van anderen

 • “Toen mijn man en ik bij Nathalie kwamen konden we niet langer dan vijf minuten in een ruimte zijn zonder ruzie te maken. Nathalie leerde hoe we met elkaar konden praten en we leerden over emoties. We hebben geleerd over onze hechting en maken bijna geen ruzie meer. Daar ben ik heel blij mee vooral voor mijn kinderen.”

  Rosa
 • “Nadat mijn man was vreemdgegaan dacht ik dat ons huwelijk voorbij was. Nathalie zei toen “Jullie huwelijk is inderdaad voorbij, zijn jullie klaar voor een nieuwe?” Deze zin heeft ons leven samen veranderd. Nathalie hielp ons met het verwerken en het helen van onze relatie. Het is niet altijd makkelijk, maar we vinden steeds meer de verbinding terug.”

  Loraine
 • “Mijn vrouw en ik hebben een open relatie. Toen mijn vrouw verliefd werd op een ander werden er bij mij flink wat ‘knoppen’ ingedrukt. We konden alles bespreken met Nathalie. Geen onderwerp was te gek. We voelden ons gehoord en begrepen. We leerden op andere wijze communiceren en onze waarden werden in kaart gebracht. Het bracht zoveel rust en duidelijkheid in een roerige tijd.”

  Jason

Mijn expertise

In mijn praktijk voor relatietherapie in Leiden verwelkom ik met plezier zowel beginnende als ervaren ethisch non-monogame koppels. Wat opvalt in mijn beroep, is dat monogamie nog steeds wordt beschouwd als de norm. Veel therapeuten zien open relaties vaak als een indicatie van verminderde emotionele verbondenheid tussen partners of als een teken van angst voor intimiteit en verbinding. Mijn perspectief daarentegen wijkt af van het ideaal van strikte monogamie in relatietherapie. Mijn specialisme ligt juist in (ethische) non-monogamie, wat verwijst naar relaties waarin opzettelijk (open relaties/polyamorie) of onopzettelijk (vreemdgaan/overspel) meerdere mensen betrokken zijn.

Wekelijkse of tweewekelijkse therapiesessie

Tijdens de relatietherapie ga ik steeds dieper op jullie relatieproblemen in. Dat is inherent aan de EFT-therapie. Dat doe ik in drie stappen:

 1. De-escaleren van jullie relatieproblemen
 2. Herstellen van jullie (emotionele) verbinding
 3. Verstevigen van jullie relatie

Zo maak je tijdens je relatietherapie in Leiden in de eerste plaats een gezamenlijke reis naar jullie relatie, maar zeer zeker ook een reis naar je eigen ik. Want alleen als je jezelf kunt helen, is een goede connectie met je partner mogelijk.