Relatietherapie Kralingen

Gecertificeerd EFT-therapeut in Kralingen

Hebben jullie relatietherapie in Kralingen nodig, omdat jullie denken dat jullie relatie beter kan of moet? Dan is relatietherapie in Kralingen bij EFT-therapeut Nathalie Meijster van praktijk Heel Verbonden misschien een goede oplossing voor jullie. Ben je bang dat je relatietherapie met je partner moeilijk vindt om te doen? Kom dan gerust alleen. Want individueel kun je bij mij ook relatietherapie volgen. Het is namelijk altijd waardevol om inzicht te krijgen in patronen, waarden, gedrag en emoties die een relatie beïnvloeden. Bij mij krijgen jullie een holistische vorm van relatietherapie in Kralingen. Meer weten? Neem dan gerust contact met me op.

Relatietherapie volgen?

Na het eerste contact vraag ik jullie om een uitgebreid intakeformulier in te vullen. Als uit dit intakeformulier blijkt dat mijn aanbod passend is bij jullie hulpvraag stuur ik de link voor mijn online boekingspagina naar jullie door. Je kunt hier online een afspraak maken in mijn agenda voor een intakegesprek. Het inplannen van vervolggesprekken is geheel vrijblijvend en de verantwoordelijkheid van het individu of het koppel.

Het intakegesprek duurt 60 minuten en kost €115. Het tarief voor relatietherapie is €185 per 90 minuten voor een gezamenlijke sessie en €150 per 90 minuten voor een individuele sessie.

Als zelfstandig ondernemer kun je deze therapie wegschrijven onder de noemer ‘persoonlijke coaching’. Soms zijn werkgevers bereid (een deel van) de therapie te betalen om mogelijk verzuim te voorkomen.

Analyse van de hulpvraag
Intakegesprek
Gezamenlijke en individuele sessies
Evaluatiegesprek na drie maanden

Niet enkel een reis samen,
maar vooral een reis naar jezelf.

Zodat je vanuit een sterke individuele fundering bewust kunt kiezen voor een constructieve, liefdevolle en gelijkwaardige relatie met de ander. Heel en in verbinding.

Voor wie EFT-therapie in Kralingen?

Als koppel of individu mag je bij mij met alle soorten relatieproblemen terecht.
Als therapeut in EFT-therapie (Emotionally Focused Therapy) in Kralingen heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen in meerpersoonlijke relaties. Ongeacht of daar gewenst of ongewenst meerdere personen bij betrokken waren. Onderstaand een aantal voorbeelden van relatieproblemen waarvoor jullie bij mij terecht kunnen:

 • Samen doorgaan na overspel
 • Moeilijkheden binnen een open relatie
 • Problemen in de onderlinge communicatie
 • Veel ruzie
 • Zoeken naar en herstel van de emotionele en seksuele verbinding
 • Onderzoeken en herstellen van jullie liefdesrelatie
 • Hervinden en behoud van ‘de gevoelens’ binnen langdurige relaties
 • Problemen met seksualiteit en intimiteit
 • Relatieproblemen bij (jonge) ouders
 • Relatieproblemen bij samengestelde gezinnen

Herken jij dergelijke problemen? Informeer dan gerust of relatietherapie in Kralingen voor jullie een goede oplossing is.

 • Gecertificeerd EFT, IBCT & ACT therapeut
 • Individueel & gezamenlijk
 • Binnen twee weken beginnen
 • Anonieme praktijkruimte en gratis parkeren

Testimonials

Ervaringen van anderen

 • “Toen mijn man en ik bij Nathalie kwamen konden we niet langer dan vijf minuten in een ruimte zijn zonder ruzie te maken. Nathalie leerde hoe we met elkaar konden praten en we leerden over emoties. We hebben geleerd over onze hechting en maken bijna geen ruzie meer. Daar ben ik heel blij mee vooral voor mijn kinderen.”

  Rosa
 • “Nadat mijn man was vreemdgegaan dacht ik dat ons huwelijk voorbij was. Nathalie zei toen “Jullie huwelijk is inderdaad voorbij, zijn jullie klaar voor een nieuwe?” Deze zin heeft ons leven samen veranderd. Nathalie hielp ons met het verwerken en het helen van onze relatie. Het is niet altijd makkelijk, maar we vinden steeds meer de verbinding terug.”

  Loraine
 • “Mijn vrouw en ik hebben een open relatie. Toen mijn vrouw verliefd werd op een ander werden er bij mij flink wat ‘knoppen’ ingedrukt. We konden alles bespreken met Nathalie. Geen onderwerp was te gek. We voelden ons gehoord en begrepen. We leerden op andere wijze communiceren en onze waarden werden in kaart gebracht. Het bracht zoveel rust en duidelijkheid in een roerige tijd.”

  Jason

Expertise

In mijn praktijk voor relatietherapie in Kralingen verwelkom ik ook stellen die een ethisch non-monogame levensstijl nastreven, zelfs als ze aan het begin van hun reis staan. Wat me opvalt in mijn professionele omgeving, is dat monogamie nog steeds als de standaard wordt beschouwd. Veel therapeuten kijken met argwaan naar seksueel contact buiten de relatie, zelfs als dit met wederzijdse instemming gebeurt. Voor veel therapeuten duiden open relaties op een mogelijke afwezigheid van diepe verbondenheid tussen partners of op angst voor intimiteit en/of bindingsproblemen. Ik deel echter niet het ideaal van strikte monogamie in relatietherapie. Mijn specialisatie ligt in (ethische) non-monogamie, wat betekent dat ik me richt op relaties waarin het betrekken van meerdere mensen, of dat nu gewenst is (zoals bij open relaties en polyamorie) of ongewenst (zoals bij vreemdgaan of overspel), een rol speelt.

Wekelijkse of tweewekelijkse therapiesessie

Tijdens de relatietherapie ga ik steeds uitgebreider op jullie relatieproblemen in. Dat is inherent aan EFT-therapie. Dat doen we in 3 stappen:

 1. De-escalatie van jullie relatieproblemen
 2. Het herstellen van jullie (emotionele) verbinding
 3. Het verstevigen van jullie relatie

Hierdoor is EFT-therapie in Kralingen niet enkel een reis die je samen maakt, maar vooral ook een reis op weg naar jou. Want alleen door jezelf te helen, is echt verbinding maken met een partner het mooiste wat je kunt bereiken.