Relatietherapie Kijkduin

Gecertificeerd EFT-therapeut in Kijkduin

Zijn jullie als koppel van mening dat je relatie als liefdespartners beter kan of zelfs redding nodig heeft? Probeer dan relatietherapie in Kijkduin bij EFT-therapeut Nathalie Meijster van haar praktijk Heel Verbonden. Ben je bang dat je relatietherapie met zijn tweeën moeilijk vindt om te doen? Doe het dan alleen! Want individueel kun je bij mij ook relatietherapie volgen. Het is hoe dan ook altijd waardevol om inzicht te krijgen in patronen, waarden, gedrag en emoties die een relatie beïnvloeden. In Kijkduin bied ik je dan ook een holistische vorm van relatietherapie. Meer weten? Neem dan gerust contact met me op.

Relatietherapie volgen?

Na het eerste contact vraag ik jullie om een uitgebreid intakeformulier in te vullen. Als uit dit intakeformulier blijkt dat mijn aanbod passend is bij jullie hulpvraag stuur ik de link voor mijn online boekingspagina naar jullie door. Je kunt hier online een afspraak maken in mijn agenda voor een intakegesprek. Het inplannen van vervolggesprekken is geheel vrijblijvend en de verantwoordelijkheid van het individu of het koppel.

Het intakegesprek duurt 60 minuten en kost €115. Het tarief voor relatietherapie is €185 per 90 minuten voor een gezamenlijke sessie en €150 per 90 minuten voor een individuele sessie.

Als zelfstandig ondernemer kun je deze therapie wegschrijven onder de noemer ‘persoonlijke coaching’. Soms zijn werkgevers bereid (een deel van) de therapie te betalen om mogelijk verzuim te voorkomen.

Analyse van de hulpvraag
Intakegesprek
Gezamenlijke en individuele sessies
Evaluatiegesprek na drie maanden

Niet enkel een reis samen,
maar vooral een reis naar jezelf.

Zodat je vanuit een sterke individuele fundering bewust kunt kiezen voor een constructieve, liefdevolle en gelijkwaardige relatie met de ander. Heel en in verbinding.

Voor wie werkt EFT-therapie?

Als koppel of individu mag je bij mij met alle soorten relatieproblemen aankloppen. Als therapeut in EFT-therapie (Emotionally Focused Therapy) in Kijkduin ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen in meerpersoonlijke relaties, ongeacht of daar gewenst of ongewenst meerdere personen bij betrokken waren. Relatiemoeilijkheden en/of -problemen waarmee je bij mij terecht kunt, zijn onder andere:

 • Samen doorgaan na overspel
 • Moeilijkheden in een open relatie
 • Communicatieproblemen
 • Veel onenigheid
 • Zoeken naar en herstel van emotionele en seksuele verbinding
 • Onderzoeken en herstellen van de liefdesrelatie
 • Terugvinden en behouden van ‘de gevoelens’ binnen langdurige relaties
 • Problemen met seksualiteit en intimiteit
 • Relatieproblemen bij (jonge) ouders
 • Relatieproblemen in samengestelde gezinnen

Herken jij dergelijke problemen? Informeer dan gerust of relatietherapie in Kijkduin voor jullie mogelijk de oplossing is.

 • Gecertificeerd EFT, IBCT & ACT therapeut
 • Individueel & gezamenlijk
 • Binnen twee weken beginnen
 • Anonieme praktijkruimte en gratis parkeren

Testimonials

Ervaringen van anderen

 • “Toen mijn man en ik bij Nathalie kwamen konden we niet langer dan vijf minuten in een ruimte zijn zonder ruzie te maken. Nathalie leerde hoe we met elkaar konden praten en we leerden over emoties. We hebben geleerd over onze hechting en maken bijna geen ruzie meer. Daar ben ik heel blij mee vooral voor mijn kinderen.”

  Rosa
 • “Nadat mijn man was vreemdgegaan dacht ik dat ons huwelijk voorbij was. Nathalie zei toen “Jullie huwelijk is inderdaad voorbij, zijn jullie klaar voor een nieuwe?” Deze zin heeft ons leven samen veranderd. Nathalie hielp ons met het verwerken en het helen van onze relatie. Het is niet altijd makkelijk, maar we vinden steeds meer de verbinding terug.”

  Loraine
 • “Mijn vrouw en ik hebben een open relatie. Toen mijn vrouw verliefd werd op een ander werden er bij mij flink wat ‘knoppen’ ingedrukt. We konden alles bespreken met Nathalie. Geen onderwerp was te gek. We voelden ons gehoord en begrepen. We leerden op andere wijze communiceren en onze waarden werden in kaart gebracht. Het bracht zoveel rust en duidelijkheid in een roerige tijd.”

  Jason

Expertise

In mijn praktijk voor relatietherapie in Kijkduin sta ik open voor stellen die geïnteresseerd zijn in ethische non-monogamie, inclusief diegenen die net beginnen met deze levensstijl. Wat opvalt binnen mijn vakgebied, is dat monogamie nog steeds als de norm wordt beschouwd. Veel therapeuten zien open relaties vaak als een teken van verminderde emotionele verbondenheid tussen partners of als een uiting van angst voor intimiteit en verbinding. Mijn visie verschilt echter van het streven naar strikte monogamie in relatietherapie. Mijn specialisatie ligt juist bij (ethische) non-monogamie, wat verwijst naar relaties waarin opzettelijk (open relaties/polyamorie) of onopzettelijk (vreemdgaan/overspel) meerdere mensen betrokken zijn.

Wekelijkse of tweewekelijkse therapiesessie

Tijdens de relatietherapie ga ik steeds uitgebreider op jullie relatieproblemen in. Dat is inherent aan de EFT-therapie. Dat gaat in 3 stappen:

 1. De-escalatie van jullie problemen
 2. Herstellen van jullie (emotionele) verbinding
 3. Verstevigen van jullie relatie

Zo maak je tijdens je relatietherapie in Kijkduin niet alleen een gezamenlijke reis, maar vooral ook een reis naar je eigen ik. Want alleen als je jezelf kunt helen, is een goede connectie met je partner mogelijk.