Relatietherapie Katwijk aan Zee

Gecertificeerde EFT-therapie in Katwijk aan Zee

Heb je behoefte aan relatietherapie in Katwijk aan Zee? Neem dan contact op met EFT-therapeut Nathalie Meijster van praktijk Heel Verbonden. Ben je bang dat je relatietherapie met zijn tweeën te moeilijk vindt om te doen? Doe het dan alleen. Je kunt bij mij namelijk ook alleen relatietherapie volgen. Het is altijd zinvol om inzicht te krijgen in patronen, waarden, gedrag en emoties die van invloed zijn op relaties. Bij mij krijg je een holistische vorm van relatietherapie in Katwijk aan Zee. Heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met me op.

Relatietherapie volgen?

Na het eerste contact vraag ik jullie om een uitgebreid intakeformulier in te vullen. Als uit dit intakeformulier blijkt dat mijn aanbod passend is bij jullie hulpvraag stuur ik de link voor mijn online boekingspagina naar jullie door. Je kunt hier online een afspraak maken in mijn agenda voor een intakegesprek. Het inplannen van vervolggesprekken is geheel vrijblijvend en de verantwoordelijkheid van het individu of het koppel.

Het intakegesprek duurt 60 minuten en kost €115. Het tarief voor relatietherapie is €185 per 90 minuten voor een gezamenlijke sessie en €150 per 90 minuten voor een individuele sessie.

Als zelfstandig ondernemer kun je deze therapie wegschrijven onder de noemer ‘persoonlijke coaching’. Soms zijn werkgevers bereid (een deel van) de therapie te betalen om mogelijk verzuim te voorkomen.

Analyse van de hulpvraag
Intakegesprek
Gezamenlijke en individuele sessies
Evaluatiegesprek na drie maanden

Niet enkel een reis samen,
maar vooral een reis naar jezelf.

Zodat je vanuit een sterke individuele fundering bewust kunt kiezen voor een constructieve, liefdevolle en gelijkwaardige relatie met de ander. Heel en in verbinding.

Voor wie is EFT-therapie nuttig?

Als koppel of individu mag je bij mij met vele soorten relatieproblemen aankloppen. Als relatietherapeut in EFT-therapie (Emotionally Focused Therapy) in Katwijk aan Zee ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen in relaties waar meerdere personen bij betrokken zijn. Ongeacht of daar gewenst of ongewenst meerdere personen bij betrokken waren. Onderstaand een aantal voorbeelden van relatieproblemen waarvoor jullie bij mij terecht kunnen:

 • Samen weer verder kunnen na overspel
 • Moeilijkheden binnen een open relatie
 • Communicatieproblemen
 • Veel onenigheid
 • Zoeken naar en herstel van de emotionele en seksuele verbinding
 • Onderzoeken en herstellen van de liefdesrelatie
 • Terugvinden en behoud van ‘de gevoelens’ binnen langdurige relaties
 • Problemen met seksualiteit en intimiteit
 • Relatieproblemen bij (jonge) ouders
 • Relatieproblemen in samengestelde gezinnen

Hebben jullie vergelijkbare relatieproblemen? Informeer dan gerust of relatietherapie in Katwijk aan Zee voor jullie mogelijk de oplossing is.

 • Gecertificeerd EFT, IBCT & ACT therapeut
 • Individueel & gezamenlijk
 • Binnen twee weken beginnen
 • Anonieme praktijkruimte en gratis parkeren

Testimonials

Ervaringen van anderen

 • “Toen mijn man en ik bij Nathalie kwamen konden we niet langer dan vijf minuten in een ruimte zijn zonder ruzie te maken. Nathalie leerde hoe we met elkaar konden praten en we leerden over emoties. We hebben geleerd over onze hechting en maken bijna geen ruzie meer. Daar ben ik heel blij mee vooral voor mijn kinderen.”

  Rosa
 • “Nadat mijn man was vreemdgegaan dacht ik dat ons huwelijk voorbij was. Nathalie zei toen “Jullie huwelijk is inderdaad voorbij, zijn jullie klaar voor een nieuwe?” Deze zin heeft ons leven samen veranderd. Nathalie hielp ons met het verwerken en het helen van onze relatie. Het is niet altijd makkelijk, maar we vinden steeds meer de verbinding terug.”

  Loraine
 • “Mijn vrouw en ik hebben een open relatie. Toen mijn vrouw verliefd werd op een ander werden er bij mij flink wat ‘knoppen’ ingedrukt. We konden alles bespreken met Nathalie. Geen onderwerp was te gek. We voelden ons gehoord en begrepen. We leerden op andere wijze communiceren en onze waarden werden in kaart gebracht. Het bracht zoveel rust en duidelijkheid in een roerige tijd.”

  Jason

Relatietherapie expertise

In mijn praktijk voor relatietherapie in Katwijk aan Zee verwelkom ik ook koppels die zich bezighouden met ethische non-monogamie, zelfs als ze aan het begin van deze reis staan. Wat me opvalt in mijn vakgebied, is dat monogamie nog steeds als de heersende norm wordt beschouwd. Voor veel therapeuten lijkt seksueel contact buiten de relatie, zelfs als het met wederzijdse toestemming gebeurt, verdacht te zijn. Voor velen wijzen open relaties op een gebrek aan diepe verbondenheid tussen partners of op de angst voor intimiteit en bindingsangst. Ik sta niet achter het idee van monogamie als het ideale uitgangspunt voor relatietherapie. Mijn specialisatie ligt in (ethische) non-monogamie, wat betekent dat ik me richt op relaties waarbij meerdere mensen, of dit nu gewenst is (zoals in open relaties of polyamorie) of ongewenst (zoals bij vreemdgaan of overspel), betrokken zijn.

Wekelijkse of tweewekelijkse therapiesessie

Tijdens jullie relatietherapie zoomen we steeds dieper op jullie relatieproblemen in. Dat is inherent aan EFT-therapie. Dat gaat in 3 stappen:

 1. De-escaleren van jullie relatieproblemen
 2. Het herstellen van jullie (emotionele) verbinding
 3. Het verstevigen van jullie relatie

Zo maak je tijdens jullie relatietherapie in Katwijk aan Zee niet alleen een reis samen, maar vooral ook een reis naar je eigen ik. Want alleen als je bereid bent jezelf te helen, kun je een goede connectie maken met je partner.