Relatietherapie Hillegersberg

Gecertificeerd EFT-therapeut in Hillegersberg

Heb je relatietherapie in Hillegersberg nodig, omdat jullie denken dat jullie relatie wel een oppepper kan gebruiken? Dan is relatietherapie in Hillegersberg bij EFT-therapeut Nathalie Meijster van praktijk Heel Verbonden misschien een goede oplossing voor jullie. Durf je het niet zo goed aan om relatietherapie samen te initiëren? Kom dan gerust alleen. Je kunt bij mij namelijk ook in je eentje terecht. Het is altijd zeker de moeite waard om inzicht te krijgen in patronen, waarden, gedrag en emoties die een relatie beïnvloeden. Ik bied je een holistische vorm van relatietherapie in Hillegersberg. Meer weten? Neem dan gerust contact met me op.

Wil je relatietherapie volgen?

Na het eerste contact vraag ik jullie om een uitgebreid intakeformulier in te vullen. Als uit dit intakeformulier blijkt dat mijn aanbod passend is bij jullie hulpvraag stuur ik de link voor mijn online boekingspagina naar jullie door. Je kunt hier online een afspraak maken in mijn agenda voor een intakegesprek. Het inplannen van vervolggesprekken is geheel vrijblijvend en de verantwoordelijkheid van het individu of het koppel.

Het intakegesprek duurt 60 minuten en kost €115. Het tarief voor relatietherapie is €185 per 90 minuten voor een gezamenlijke sessie en €150 per 90 minuten voor een individuele sessie.

Als zelfstandig ondernemer kun je deze therapie wegschrijven onder de noemer ‘persoonlijke coaching’. Soms zijn werkgevers bereid (een deel van) de therapie te betalen om mogelijk verzuim te voorkomen.

Analyse van de hulpvraag
Intakegesprek
Gezamenlijke en individuele sessies
Evaluatiegesprek na drie maanden

Niet enkel een reis samen,
maar vooral een reis naar jezelf.

Zodat je vanuit een sterke individuele fundering bewust kunt kiezen voor een constructieve, liefdevolle en gelijkwaardige relatie met de ander. Heel en in verbinding.

Voor wie is EFT-therapie nuttig?

Met z’n tweeën of in je eentje mag je bij mij met vele soorten relatieproblemen aankloppen.
Als therapeut in EFT-therapie (Emotionally Focused Therapy) in Hillegersberg heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen in meerpersoonlijke relaties. Ongeacht of daar gewenst of ongewenst meerdere personen bij betrokken waren. Onderstaand een aantal voorbeelden van relatieproblemen waarvoor jullie bij mij terecht kunnen:

 • Samen doorgaan na overspel
 • Moeilijkheden in een open relatie
 • Communicatieproblemen
 • Veel ruzie
 • Zoeken naar en herstel van de emotionele en seksuele verbinding
 • Onderzoeken en herstel van de liefdesrelatie
 • Problemen met seksualiteit en intimiteit
 • Relatieproblemen bij (jonge) ouders
 • Relatieproblemen bij samengestelde gezinnen

Herken jij dergelijke problemen? Informeer dan gerust of relatietherapie in Hillegersberg jullie weer op weg helpt.

 • Gecertificeerd EFT, IBCT & ACT therapeut
 • Individueel & gezamenlijk
 • Binnen twee weken beginnen
 • Anonieme praktijkruimte en gratis parkeren

Testimonials

Ervaringen van anderen

 • “Toen mijn man en ik bij Nathalie kwamen konden we niet langer dan vijf minuten in een ruimte zijn zonder ruzie te maken. Nathalie leerde hoe we met elkaar konden praten en we leerden over emoties. We hebben geleerd over onze hechting en maken bijna geen ruzie meer. Daar ben ik heel blij mee vooral voor mijn kinderen.”

  Rosa
 • “Nadat mijn man was vreemdgegaan dacht ik dat ons huwelijk voorbij was. Nathalie zei toen “Jullie huwelijk is inderdaad voorbij, zijn jullie klaar voor een nieuwe?” Deze zin heeft ons leven samen veranderd. Nathalie hielp ons met het verwerken en het helen van onze relatie. Het is niet altijd makkelijk, maar we vinden steeds meer de verbinding terug.”

  Loraine
 • “Mijn vrouw en ik hebben een open relatie. Toen mijn vrouw verliefd werd op een ander werden er bij mij flink wat ‘knoppen’ ingedrukt. We konden alles bespreken met Nathalie. Geen onderwerp was te gek. We voelden ons gehoord en begrepen. We leerden op andere wijze communiceren en onze waarden werden in kaart gebracht. Het bracht zoveel rust en duidelijkheid in een roerige tijd.”

  Jason

Expertise

In mijn praktijk voor relatietherapie in Hillegersberg heten we ook (startende) ethisch non-monogame stellen van harte welkom. Wat me opvalt in mijn vakgebied, is dat monogamie nog steeds als de standaard wordt beschouwd. Veel therapeuten kijken met argwaan naar seksueel contact buiten de relatie, zelfs als daar wederzijdse toestemming voor is. Voor veel therapeuten suggereren open relaties een gebrek aan emotionele binding tussen partners of wijzen ze op angst voor intimiteit en bindingsproblemen. Ik ben het echter niet eens met het ideaal van strikte monogamie in relatietherapie. Mijn specialisatie ligt juist in (ethische) non-monogamie, wat verwijst naar relaties waarin hetzij opzettelijk (open relaties/polyamorie) hetzij onopzettelijk (vreemdgaan/overspel) meerdere mensen betrokken zijn.

Wekelijkse of tweewekelijkse therapiesessie

Gedurende je relatietherapie zoomen we steeds dieper op jullie relatieproblemen in. Dat is gebruikelijk bij EFT-therapie. Dat gaat in drie stappen:

 1. De-escaleren van jullie relatieproblemen
 2. Het herstellen van jullie (emotionele) verbinding
 3. Het verstevigen van jullie relatie

Zo is je relatietherapie in Hillegersberg naast een gezamenlijke reis, vooral een reis naar jezelf. Want alleen als je bereid bent jezelf te helen, kun je een goede connectie maken met de ander.