Relatietherapie Gouda

Gecertificeerd EFT-therapeut in Gouda

Hebben jullie relatietherapie in Gouda nodig, omdat jullie het idee hebben dat jullie relatie beter kan of moet? Probeer dan relatietherapie in Gouda bij EFT-therapeut Nathalie Meijster van praktijk Heel Verbonden. Ben je bang dat je relatietherapie met zijn tweeën moeilijk vindt om te doen? Doe het dan in je eentje. Je kunt bij mij namelijk ook in je eentje relatietherapie volgen. Het is hoe dan ook altijd zinvol om inzicht te krijgen in patronen, waarden, gedrag en emoties die relaties kunnen beïnvloeden. Ik bied je een holistische vorm van relatietherapie in Gouda. Heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met me op.

Relatietherapie volgen?

Na het eerste contact vraag ik jullie om een uitgebreid intakeformulier in te vullen. Als uit dit intakeformulier blijkt dat mijn aanbod passend is bij jullie hulpvraag stuur ik de link voor mijn online boekingspagina naar jullie door. Je kunt hier online een afspraak maken in mijn agenda voor een intakegesprek. Het inplannen van vervolggesprekken is geheel vrijblijvend en de verantwoordelijkheid van het individu of het koppel.

Het intakegesprek duurt 60 minuten en kost €115. Het tarief voor relatietherapie is €185 per 90 minuten voor een gezamenlijke sessie en €150 per 90 minuten voor een individuele sessie.

Als zelfstandig ondernemer kun je deze therapie wegschrijven onder de noemer ‘persoonlijke coaching’. Soms zijn werkgevers bereid (een deel van) de therapie te betalen om mogelijk verzuim te voorkomen.

Analyse van de hulpvraag
Intakegesprek
Gezamenlijke en individuele sessies
Evaluatiegesprek na drie maanden

Niet enkel een reis samen,
maar vooral een reis naar jezelf.

Zodat je vanuit een sterke individuele fundering bewust kunt kiezen voor een constructieve, liefdevolle en gelijkwaardige relatie met de ander. Heel en in verbinding.

EFT-therapie voor wie?

Met z’n tweeën of alleen kun je bij mij met vele soorten relatieproblemen terecht. Als relatietherapeut in EFT-therapie (Emotionally Focused Therapy) in Gouda heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen in meerpersoonlijke relaties. Het maakt daarbij niet uit of daar gewenst of ongewenst meerdere personen bij betrokken zijn of waren. Onderstaand een aantal voorbeelden van relatieproblemen waarvoor je bij mij terecht kunt:

 • Samen doorgaan na overspel
 • Moeilijkheden binnen een open relatie
 • Problemen in de onderlinge communicatie
 • Veel onenigheid
 • Zoeken naar en herstel van de emotionele en seksuele verbinding
 • Onderzoeken en herstellen van jullie liefdesrelatie
 • Terugvinden en behoud van ‘de gevoelens’ binnen lange relaties
 • Problemen met seksualiteit en intimiteit
 • Relatieproblemen bij (jonge) ouders
 • Relatieproblemen in samengestelde gezinnen

Zie jij één of meerdere van deze problemen bij jullie ook? Informeer dan gerust bij mij of relatietherapie in Gouda voor jullie een goede oplossing is.

 • Gecertificeerd EFT, IBCT & ACT therapeut
 • Individueel & gezamenlijk
 • Binnen twee weken beginnen
 • Anonieme praktijkruimte en gratis parkeren

Testimonials

Ervaringen van anderen

 • “Toen mijn man en ik bij Nathalie kwamen konden we niet langer dan vijf minuten in een ruimte zijn zonder ruzie te maken. Nathalie leerde hoe we met elkaar konden praten en we leerden over emoties. We hebben geleerd over onze hechting en maken bijna geen ruzie meer. Daar ben ik heel blij mee vooral voor mijn kinderen.”

  Rosa
 • “Nadat mijn man was vreemdgegaan dacht ik dat ons huwelijk voorbij was. Nathalie zei toen “Jullie huwelijk is inderdaad voorbij, zijn jullie klaar voor een nieuwe?” Deze zin heeft ons leven samen veranderd. Nathalie hielp ons met het verwerken en het helen van onze relatie. Het is niet altijd makkelijk, maar we vinden steeds meer de verbinding terug.”

  Loraine
 • “Mijn vrouw en ik hebben een open relatie. Toen mijn vrouw verliefd werd op een ander werden er bij mij flink wat ‘knoppen’ ingedrukt. We konden alles bespreken met Nathalie. Geen onderwerp was te gek. We voelden ons gehoord en begrepen. We leerden op andere wijze communiceren en onze waarden werden in kaart gebracht. Het bracht zoveel rust en duidelijkheid in een roerige tijd.”

  Jason

Mijn specialisme

In mijn praktijk voor relatietherapie in Gouda heet ik ook (startende) ethisch non-monogame stellen van harte welkom. Wat me opvalt in mijn vakgebied, is dat monogamie nog steeds als de standaard wordt beschouwd. Veel therapeuten interpreteren open relaties als een indicatie van verminderde emotionele verbondenheid tussen partners of als een teken van angst voor intimiteit en/of binding. Ik ben het echter niet eens met het ideaal van strikte monogamie in relatietherapie. Mijn specialisatie ligt juist in (ethische) non-monogamie, wat verwijst naar relaties waarin hetzij opzettelijk (open relaties/polyamorie) hetzij onopzettelijk (vreemdgaan/overspel) meerdere mensen betrokken zijn.

Wekelijkse of tweewekelijkse therapiesessie

Gedurende jullie relatietherapie doe ik steeds meer onderzoek naar jullie relatieproblemen. Dat is inherent aan EFT-therapie. Dat verloopt in dit geval in drie stappen:

 1. De-escaleren van jullie problemen
 2. Het herstellen van jullie (emotionele) verbinding
 3. Het verstevigen van jullie relatie

Hierdoor is jullie relatietherapie in Gouda niet alleen een gezamenlijke reis, maar vooral ook een reis naar jezelf toe. Want alleen als je jezelf kunt helen, is een goede connectie met je partner het mooiste wat je kunt bereiken.