Relatietherapie Den Hoorn

Gecertificeerd EFT-therapeut in Den Hoorn

Heb je behoefte aan relatietherapie in Den Hoorn? Neem dan contact op met EFT-therapeut Nathalie Meijster van praktijk Heel Verbonden. Vind je het eng om relatietherapie met zijn tweeën te doen? Doe het dan in je eentje. Want individueel kun je bij mij ook relatietherapie volgen. Het is hoe dan ook altijd waardevol om inzicht te krijgen in patronen, waarden, gedrag en emoties die een relatie beïnvloeden. Bij mij krijgen jullie een holistische vorm van relatietherapie in Den Hoorn. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met me op.

Relatietherapie in Den Hoorn volgen?

Na het eerste contact vraag ik jullie om een uitgebreid intakeformulier in te vullen. Als uit dit intakeformulier blijkt dat mijn aanbod passend is bij jullie hulpvraag stuur ik de link voor mijn online boekingspagina naar jullie door. Je kunt hier online een afspraak maken in mijn agenda voor een intakegesprek. Het inplannen van vervolggesprekken is geheel vrijblijvend en de verantwoordelijkheid van het individu of het koppel.

Het intakegesprek duurt 60 minuten en kost €115. Het tarief voor relatietherapie is €185 per 90 minuten voor een gezamenlijke sessie en €150 per 90 minuten voor een individuele sessie.

Als zelfstandig ondernemer kun je deze therapie wegschrijven onder de noemer ‘persoonlijke coaching’. Soms zijn werkgevers bereid (een deel van) de therapie te betalen om mogelijk verzuim te voorkomen.

Analyse van de hulpvraag
Intakegesprek
Gezamenlijke en individuele sessies
Evaluatiegesprek na drie maanden

Niet enkel een reis samen,
maar vooral een reis naar jezelf.

Zodat je vanuit een sterke individuele fundering bewust kunt kiezen voor een constructieve, liefdevolle en gelijkwaardige relatie met de ander. Heel en in verbinding.

EFT-therapie voor wie?

Als koppel of individu mag je bij mij met alle soorten relatieproblemen aankloppen. Als relatietherapeut in EFT-therapie (Emotionally Focused Therapy) in Den Hoorn heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen in relaties waar meerdere personen bij betrokken zijn. Het maakt daarbij niet uit of daar gewenst of ongewenst andere personen bij betrokken waren. Relatiemoeilijkheden en/of -problemen waarmee jullie bij mij terecht kunnen, zijn onder andere:

 • Samen doorgaan na overspel
 • Moeilijkheden in een open relatie
 • Communicatieproblemen
 • Veel geruzie
 • Zoeken naar en herstellen van de emotionele en seksuele verbinding
 • Onderzoeken en herstellen van de liefdesrelatie
 • Hervinden en behoud van ‘de gevoelens’ binnen lange relaties
 • Problemen met seksualiteit en intimiteit
 • Relatieproblemen bij (jonge) ouders
 • Relatieproblemen bij samengestelde gezinnen

Zie jij één of meerdere van deze problemen bij jullie ook? Informeer dan gerust bij mij of relatietherapie in Den Hoorn voor jullie een goede oplossing is.

 • Gecertificeerd EFT, IBCT & ACT therapeut
 • Individueel & gezamenlijk
 • Binnen twee weken beginnen
 • Anonieme praktijkruimte en gratis parkeren

Testimonials

Ervaringen van anderen

 • “Toen mijn man en ik bij Nathalie kwamen konden we niet langer dan vijf minuten in een ruimte zijn zonder ruzie te maken. Nathalie leerde hoe we met elkaar konden praten en we leerden over emoties. We hebben geleerd over onze hechting en maken bijna geen ruzie meer. Daar ben ik heel blij mee vooral voor mijn kinderen.”

  Rosa
 • “Nadat mijn man was vreemdgegaan dacht ik dat ons huwelijk voorbij was. Nathalie zei toen “Jullie huwelijk is inderdaad voorbij, zijn jullie klaar voor een nieuwe?” Deze zin heeft ons leven samen veranderd. Nathalie hielp ons met het verwerken en het helen van onze relatie. Het is niet altijd makkelijk, maar we vinden steeds meer de verbinding terug.”

  Loraine
 • “Mijn vrouw en ik hebben een open relatie. Toen mijn vrouw verliefd werd op een ander werden er bij mij flink wat ‘knoppen’ ingedrukt. We konden alles bespreken met Nathalie. Geen onderwerp was te gek. We voelden ons gehoord en begrepen. We leerden op andere wijze communiceren en onze waarden werden in kaart gebracht. Het bracht zoveel rust en duidelijkheid in een roerige tijd.”

  Jason

Mijn specialisme

In mijn praktijk voor relatietherapie in Den Hoorn zijn ook (startende) ethisch non-monogame stellen van harte welkom. Wat me opvalt in mijn vakgebied, is dat monogamie nog steeds als de standaard geldt. Buitenrelationeel seksueel contact – zelfs met wederzijdse toestemming – roept vaak vraagtekens op bij veel therapeuten. Voor velen onder hen signaleren open relaties een mogelijke afwezigheid van diepe verbondenheid tussen de partners of de angst voor intimiteit en bindingsproblemen. Dit ideaal van strikte monogamie in relatietherapie deel ik echter niet. Mijn specialisatie ligt juist in (ethische) non-monogame relaties, wat verwijst naar relaties waarin hetzij bewust (open relaties/polyamorie) hetzij onbewust (vreemdgaan/overspel) meerdere mensen betrokken zijn.

Wekelijkse of tweewekelijkse therapiesessie

Tijdens de relatietherapie ga ik steeds uitgebreider op jullie relatieproblemen in. Dat is de gehanteerde werkwijze bij EFT-therapie. Dat gaat in dit geval in drie stappen:

 1. De-escalatie van jullie problemen
 2. Het herstellen van jullie (emotionele) verbinding
 3. Het verstevigen van jullie relatie

Zo maak je tijdens je relatietherapie in Den Hoorn in de eerste plaats een reis samen naar jullie relatie, maar zeer zeker ook een reis naar je eigen ik. Want alleen door jezelf te helen, is werkelijke verbinding met je partner mogelijk.