Relatietherapie Den Haag

Gecertificeerd EFT, IBCT & ACT therapeut

Hebben jullie relatietherapie in Den Haag nodig? Weet dan dat dit niet per se nodig is om de relatie tussen liefdespartners te herstellen, te verbeteren en te verdiepen. Relatietherapie kan ook preventief worden ingezet of worden gebruikt om samen meer verdieping te vinden. Vind je relatietherapie als koppel lastig? Dan kun je mijn EFT-therapie in Den Haag ook individueel volgen. Het is namelijk zeer zinvol om inzicht te krijgen in eigen patronen, waarden, gedrag en emoties die de relatie met een ander op enigerlei wijze beïnvloeden. Voor relatietherapie in Den Haag kun je terecht bij Nathalie Meijster van Heel Verbonden. Binnen mijn praktijk bied ik een holistische vorm van relatietherapie. Wil je meer weten over mijn relatietherapie in Den Haag? Neem dan gerust contact met me op.

Hoe werkt relatietherapie?

Na het eerste contact vraag ik jullie om een uitgebreid intakeformulier in te vullen. Als uit dit intakeformulier blijkt dat mijn aanbod passend is bij jullie hulpvraag stuur ik de link voor mijn online boekingspagina naar jullie door. Je kunt hier online een afspraak maken in mijn agenda voor een intakegesprek. Het inplannen van vervolggesprekken is geheel vrijblijvend en de verantwoordelijkheid van het individu of het koppel.

Het intakegesprek duurt 60 minuten en kost €115. Het tarief voor relatietherapie is €185 per 90 minuten voor een gezamenlijke sessie en €150 per 90 minuten voor een individuele sessie.

Als zelfstandig ondernemer kun je deze therapie wegschrijven onder de noemer ‘persoonlijke coaching’. Soms zijn werkgevers bereid (een deel van) de therapie te betalen om mogelijk verzuim te voorkomen.

Analyse van de hulpvraag
Intakegesprek
Gezamenlijke en individuele sessies
Evaluatiegesprek na drie maanden

Niet enkel een reis samen,
maar vooral een reis naar jezelf.

Zodat je vanuit een sterke individuele fundering bewust kunt kiezen voor een constructieve, liefdevolle en gelijkwaardige relatie met de ander. Heel en in verbinding.

Voor wie is relatietherapie?

Elk koppel en elk relatieprobleem is welkom in mijn praktijk voor relatietherapie in Den Haag. Zo ben ik gespecialiseerd in meerpersoonlijke relaties. Dat zijn relaties waarbij gewenst of ongewenst meerdere personen betrokken zijn of waren. Ik bied ondersteuning bij de volgende moeilijkheden en problematieken in die relaties:

 • Verder gaan na overspel / vreemdgaan
 • Ondersteuning bij moeilijkheden door polygamie / open relaties
 • Communicatieproblemen
 • Veel ruzie
 • Het herstellen van emotionele en seksuele verbinding
 • Het onderzoeken en herstellen van de liefdesrelatie
 • Het terugvinden en behouden van ‘gevoelens’ in langdurige relaties
 • Problemen bij seksualiteit en intimiteit
 • Relatieproblemen bij (jonge) ouders
 • Relatieproblemen in samengestelde gezinnen

Herken je één of meer van bovengenoemde problemen in je relatie? Informeer dan of relatietherapie in Den Haag voor jou/jullie de oplossing kan bieden.

 • Gecertificeerd EFT, IBCT & ACT therapeut
 • Individueel & gezamenlijk
 • Binnen twee weken beginnen
 • Anonieme praktijkruimte en gratis parkeren

Testimonials

Ervaringen van anderen

 • “Toen mijn man en ik bij Nathalie kwamen konden we niet langer dan vijf minuten in een ruimte zijn zonder ruzie te maken. Nathalie leerde hoe we met elkaar konden praten en we leerden over emoties. We hebben geleerd over onze hechting en maken bijna geen ruzie meer. Daar ben ik heel blij mee vooral voor mijn kinderen.”

  Rosa
 • “Nadat mijn man was vreemdgegaan dacht ik dat ons huwelijk voorbij was. Nathalie zei toen “Jullie huwelijk is inderdaad voorbij, zijn jullie klaar voor een nieuwe?” Deze zin heeft ons leven samen veranderd. Nathalie hielp ons met het verwerken en het helen van onze relatie. Het is niet altijd makkelijk, maar we vinden steeds meer de verbinding terug.”

  Loraine
 • “Mijn vrouw en ik hebben een open relatie. Toen mijn vrouw verliefd werd op een ander werden er bij mij flink wat ‘knoppen’ ingedrukt. We konden alles bespreken met Nathalie. Geen onderwerp was te gek. We voelden ons gehoord en begrepen. We leerden op andere wijze communiceren en onze waarden werden in kaart gebracht. Het bracht zoveel rust en duidelijkheid in een roerige tijd.”

  Jason

Specialisme

Bij mij in de praktijk voor relatietherapie in Den Haag zijn ook (startende) ethisch non-monogame koppels welkom. In het werkveld waarin ik actief ben, valt het me op dat monogamie nog steeds als de standaard wordt beschouwd. Buitenrelationeel seksueel contact – zelfs met wederzijdse toestemming – is voor veel therapeuten verdacht. Voor veel therapeuten duiden open relaties op een mogelijke afwezigheid van diepe verbondenheid tussen partners of op angst voor intimiteit en/of bindingsproblemen. Dit monogame ideaal binnen relatietherapie deel ik niet. Ik heb mij gespecialiseerd in (ethische) non-monogamie. Hiermee bedoel ik relaties waarbij gewenst (open relaties/polyamorie) of ongewenst (vreemdgaan/overspel) meerdere personen betrokken zijn

Wekelijkse of tweewekelijkse therapiesessie

Gedurende het traject van jullie relatietherapie in Den Haag onderzoeken we jullie relatieproblemen steeds uitgebreider. Ik gebruik hiervoor voornamelijk EFT-therapie die gericht is op emoties en de verbinding tussen jou en je partner. Binnen de EFT-therapie werken we in drie fases:

 • De-escalatie van de problemen
 • Herstellen van de (emotionele) verbinding
 • Verstevigen van de relatie

Hierdoor is EFT-therapie in Den Haag niet enkel een reis samen, maar ook een reis naar jezelf. Want alleen door jezelf te helen, is werkelijke verbinding met een partner haalbaar.