Relatietherapie Delfgauw

Gecertificeerd EFT-therapeut in Delfgauw

Hebben jullie behoefte aan relatietherapie in Delfgauw? Dan is relatietherapie bij EFT-therapeut Nathalie Meijster van praktijk Heel Verbonden misschien de oplossing voor jullie. Ben je bang dat je relatietherapie samen te moeilijk vindt om te doen? Doe het dan in je eentje. Want individueel kun je bij mij ook relatietherapie volgen. Het is hoe dan ook altijd waardevol om inzicht te krijgen in patronen, waarden, gedrag en emoties die een relatie beïnvloeden. Bij mij krijgen jullie een holistische vorm van relatietherapie in Delfgauw. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met me op.

Wil je relatietherapie volgen?

Na het eerste contact vraag ik jullie om een uitgebreid intakeformulier in te vullen. Als uit dit intakeformulier blijkt dat mijn aanbod passend is bij jullie hulpvraag stuur ik de link voor mijn online boekingspagina naar jullie door. Je kunt hier online een afspraak maken in mijn agenda voor een intakegesprek. Het inplannen van vervolggesprekken is geheel vrijblijvend en de verantwoordelijkheid van het individu of het koppel.

Het intakegesprek duurt 60 minuten en kost €115. Het tarief voor relatietherapie is €185 per 90 minuten voor een gezamenlijke sessie en €150 per 90 minuten voor een individuele sessie.

Als zelfstandig ondernemer kun je deze therapie wegschrijven onder de noemer ‘persoonlijke coaching’. Soms zijn werkgevers bereid (een deel van) de therapie te betalen om mogelijk verzuim te voorkomen.

Analyse van de hulpvraag
Intakegesprek
Gezamenlijke en individuele sessies
Evaluatiegesprek na drie maanden

Niet enkel een reis samen,
maar vooral een reis naar jezelf.

Zodat je vanuit een sterke individuele fundering bewust kunt kiezen voor een constructieve, liefdevolle en gelijkwaardige relatie met de ander. Heel en in verbinding.

Voor wie is EFT-therapie nuttig?

Met z’n tweeën of in je eentje kun je bij mij met allerlei soorten relatieproblemen terecht.
Als therapeut in EFT-therapie (Emotionally Focused Therapy) in Delfgauw ben ik gespecialiseerd in de begeleiding van mensen in relaties waar meerdere personen bij betrokken zijn. Ongeacht of daar gewenst of ongewenst meerdere personen bij betrokken waren. Relatiemoeilijkheden en/of -problemen waarmee jullie bij mij terecht kunnen, zijn onder andere:

 • Samen doorgaan na overspel
 • Moeilijkheden in een open relatie
 • Problemen in de onderlinge communicatie
 • Veel ruzie
 • Zoeken naar en herstel van de emotionele en seksuele verbinding
 • Onderzoeken en herstel van de liefdesrelatie
 • Problemen met seksualiteit en intimiteit
 • Relatieproblemen bij (jonge) ouders
 • Relatieproblemen in samengestelde gezinnen

Herken jij dergelijke problemen? Informeer dan gerust of relatietherapie in Delfgauw voor jullie een goede oplossing is.

 • Gecertificeerd EFT, IBCT & ACT therapeut
 • Individueel & gezamenlijk
 • Binnen twee weken beginnen
 • Anonieme praktijkruimte en gratis parkeren

Testimonials

Ervaringen van anderen

 • “Toen mijn man en ik bij Nathalie kwamen konden we niet langer dan vijf minuten in een ruimte zijn zonder ruzie te maken. Nathalie leerde hoe we met elkaar konden praten en we leerden over emoties. We hebben geleerd over onze hechting en maken bijna geen ruzie meer. Daar ben ik heel blij mee vooral voor mijn kinderen.”

  Rosa
 • “Nadat mijn man was vreemdgegaan dacht ik dat ons huwelijk voorbij was. Nathalie zei toen “Jullie huwelijk is inderdaad voorbij, zijn jullie klaar voor een nieuwe?” Deze zin heeft ons leven samen veranderd. Nathalie hielp ons met het verwerken en het helen van onze relatie. Het is niet altijd makkelijk, maar we vinden steeds meer de verbinding terug.”

  Loraine
 • “Mijn vrouw en ik hebben een open relatie. Toen mijn vrouw verliefd werd op een ander werden er bij mij flink wat ‘knoppen’ ingedrukt. We konden alles bespreken met Nathalie. Geen onderwerp was te gek. We voelden ons gehoord en begrepen. We leerden op andere wijze communiceren en onze waarden werden in kaart gebracht. Het bracht zoveel rust en duidelijkheid in een roerige tijd.”

  Jason

Mijn specialisme

Bij mij in de praktijk voor relatietherapie in Delfgauw zijn ook (startende) ethisch non-monogame koppels welkom. Wat me opvalt in mijn professionele omgeving, is dat monogamie nog steeds als de standaard wordt beschouwd. Buitenrelationeel seksueel contact – zelfs met wederzijdse toestemming – is voor veel therapeuten verdacht. Open relaties wijzen voor veel therapeuten op een gebrek aan verbondenheid tussen de partners of op de vrees voor intimiteit en/of bindingsangst. Ik sta niet achter het concept van monogamie als ideaal in relatietherapie. Ik heb mij gespecialiseerd in (ethische) non-monogamie. Hiermee bedoel ik relaties waarbij gewenst (open relaties/polyamorie) of ongewenst (vreemdgaan/overspel) meerdere personen betrokken zijn

Wekelijkse of tweewekelijkse therapiesessie

Tijdens je relatietherapie doe ik steeds meer onderzoek naar jullie relatieproblemen. Dat is gebruikelijk bij EFT-therapie. Dat gaat in dit geval in 3 stappen:

 1. De-escaleren van jullie relatieproblemen
 2. Het herstellen van jullie (emotionele) verbinding
 3. Het verstevigen van jullie relatie

Zo is je relatietherapie in Delfgauw naast een gezamenlijke reis, vooral een reis naar jezelf. Want alleen als je bereid bent jezelf te helen, kun je een goede connectie maken met de ander.