Relatietherapie Bleiswijk

Gecertificeerd EFT-therapeut in Bleiswijk

Heb je behoefte aan relatietherapie in Bleiswijk? Dan is relatietherapie in Bleiswijk bij EFT-therapeut Nathalie Meijster van praktijk Heel Verbonden misschien een goede oplossing voor jullie. Vind je het moeilijk om relatietherapie met je partner te doen? Doe het dan alleen. Je kunt bij mij namelijk ook alleen terecht. Het is hoe dan ook altijd zinvol om inzicht te krijgen in patronen, waarden, gedrag en emoties die van invloed zijn op relaties. Bij mij krijgen jullie een holistische vorm van relatietherapie in Bleiswijk. Heb je behoefte aan meer informatie? Bel of mail me gerust.

Ook relatietherapie volgen?

Na het eerste contact vraag ik jullie om een uitgebreid intakeformulier in te vullen. Als uit dit intakeformulier blijkt dat mijn aanbod passend is bij jullie hulpvraag stuur ik de link voor mijn online boekingspagina naar jullie door. Je kunt hier online een afspraak maken in mijn agenda voor een intakegesprek. Het inplannen van vervolggesprekken is geheel vrijblijvend en de verantwoordelijkheid van het individu of het koppel.

Het intakegesprek duurt 60 minuten en kost €115. Het tarief voor relatietherapie is €185 per 90 minuten voor een gezamenlijke sessie en €150 per 90 minuten voor een individuele sessie.

Als zelfstandig ondernemer kun je deze therapie wegschrijven onder de noemer ‘persoonlijke coaching’. Soms zijn werkgevers bereid (een deel van) de therapie te betalen om mogelijk verzuim te voorkomen.

Analyse van de hulpvraag
Intakegesprek
Gezamenlijke en individuele sessies
Evaluatiegesprek na drie maanden

Niet enkel een reis samen,
maar vooral een reis naar jezelf.

Zodat je vanuit een sterke individuele fundering bewust kunt kiezen voor een constructieve, liefdevolle en gelijkwaardige relatie met de ander. Heel en in verbinding.

EFT-therapie ook voor jullie?

Met z’n tweeën of in je eentje mag je bij mij met allerlei soorten relatieproblemen aankloppen. Als therapeut in EFT-therapie (Emotionally Focused Therapy) in Bleiswijk heb ik mij gespecialiseerd in de begeleiding van mensen in meerpersoonlijke relaties. Ongeacht of daar gewenst of ongewenst meerdere personen bij betrokken waren. Onderstaand een aantal voorbeelden van relatieproblemen waarvoor jullie bij mij terecht kunnen:

 • Samen doorgaan na overspel
 • Moeilijkheden in een open relatie
 • Communicatieproblemen
 • Veel geruzie
 • Zoeken naar en herstellen van de emotionele en seksuele verbinding
 • Onderzoeken en herstellen van de liefdesrelatie
 • Problemen met seksualiteit en intimiteit
 • Relatieproblemen bij (jonge) ouders
 • Relatieproblemen bij samengestelde gezinnen

Zie jij één of meerdere van deze problemen bij jullie ook? Informeer dan gerust of relatietherapie in Bleiswijk voor jullie mogelijk de oplossing is.

 • Gecertificeerd EFT, IBCT & ACT therapeut
 • Individueel & gezamenlijk
 • Binnen twee weken beginnen
 • Anonieme praktijkruimte en gratis parkeren

Testimonials

Ervaringen van anderen

 • “Toen mijn man en ik bij Nathalie kwamen konden we niet langer dan vijf minuten in een ruimte zijn zonder ruzie te maken. Nathalie leerde hoe we met elkaar konden praten en we leerden over emoties. We hebben geleerd over onze hechting en maken bijna geen ruzie meer. Daar ben ik heel blij mee vooral voor mijn kinderen.”

  Rosa
 • “Nadat mijn man was vreemdgegaan dacht ik dat ons huwelijk voorbij was. Nathalie zei toen “Jullie huwelijk is inderdaad voorbij, zijn jullie klaar voor een nieuwe?” Deze zin heeft ons leven samen veranderd. Nathalie hielp ons met het verwerken en het helen van onze relatie. Het is niet altijd makkelijk, maar we vinden steeds meer de verbinding terug.”

  Loraine
 • “Mijn vrouw en ik hebben een open relatie. Toen mijn vrouw verliefd werd op een ander werden er bij mij flink wat ‘knoppen’ ingedrukt. We konden alles bespreken met Nathalie. Geen onderwerp was te gek. We voelden ons gehoord en begrepen. We leerden op andere wijze communiceren en onze waarden werden in kaart gebracht. Het bracht zoveel rust en duidelijkheid in een roerige tijd.”

  Jason

Mijn specialisme

In mijn praktijk voor relatietherapie in Bleiswijk heet ik ook (startende) ethisch non-monogame stellen van harte welkom. Wat me opvalt in mijn vakgebied, is dat monogamie nog steeds als de standaard wordt beschouwd. Veel therapeuten interpreteren open relaties als een indicatie van verminderde emotionele verbondenheid tussen partners of als een teken van angst voor intimiteit en/of binding. Ik ben het echter niet eens met het ideaal van strikte monogamie in relatietherapie. Mijn specialisatie ligt juist in (ethische) non-monogamie, wat verwijst naar relaties waarin hetzij opzettelijk (open relaties/polyamorie) hetzij onopzettelijk (vreemdgaan/overspel) meerdere mensen betrokken zijn.

Wekelijkse of tweewekelijkse therapiesessie

Gedurende jullie relatietherapie ga ik steeds uitgebreider op jullie relatieproblemen in. Dat is de gehanteerde werkwijze bij EFT-therapie. Dat doe ik in 3 stappen:

 1. De-escaleren van jullie problemen
 2. Het herstellen van jullie (emotionele) verbinding
 3. Het verstevigen van jullie relatie

Hierdoor is jullie relatietherapie in Bleiswijk niet alleen een gezamenlijke reis, maar vooral ook een reis naar jezelf toe. Want alleen als je jezelf kunt helen, is een goede connectie met je partner het mooiste wat je kunt bereiken.