Relatietherapie Bergschenhoek

Gecertificeerd EFT-therapeut in Bergschenhoek

Zijn jullie als stel in Bergschenhoek van mening dat jullie liefdesrelatie beter kan of zelfs redding nodig heeft? Neem dan contact op met EFT-therapeut Nathalie Meijster van praktijk Heel Verbonden voor relatietherapie in Bergschenhoek. Ben je bang dat je relatietherapie met zijn tweeën moeilijk vindt om te doen? Doe het dan in je eentje. Want individueel kun je bij mij ook relatietherapie volgen. Het is namelijk altijd zeker de moeite waard om inzicht te krijgen in patronen, waarden, gedrag en emoties die relaties kunnen beïnvloeden. Ik bied je een holistische vorm van relatietherapie in Bergschenhoek. Wil je hier meer over weten? Bel of mail me gerust.

Wil je relatietherapie volgen?

Na het eerste contact vraag ik jullie om een uitgebreid intakeformulier in te vullen. Als uit dit intakeformulier blijkt dat mijn aanbod passend is bij jullie hulpvraag stuur ik de link voor mijn online boekingspagina naar jullie door. Je kunt hier online een afspraak maken in mijn agenda voor een intakegesprek. Het inplannen van vervolggesprekken is geheel vrijblijvend en de verantwoordelijkheid van het individu of het koppel.

Het intakegesprek duurt 60 minuten en kost €115. Het tarief voor relatietherapie is €185 per 90 minuten voor een gezamenlijke sessie en €150 per 90 minuten voor een individuele sessie.

Als zelfstandig ondernemer kun je deze therapie wegschrijven onder de noemer ‘persoonlijke coaching’. Soms zijn werkgevers bereid (een deel van) de therapie te betalen om mogelijk verzuim te voorkomen.

Analyse van de hulpvraag
Intakegesprek
Gezamenlijke en individuele sessies
Evaluatiegesprek na drie maanden

Niet enkel een reis samen,
maar vooral een reis naar jezelf.

Zodat je vanuit een sterke individuele fundering bewust kunt kiezen voor een constructieve, liefdevolle en gelijkwaardige relatie met de ander. Heel en in verbinding.

EFT-therapie voor wie?

Met z’n tweeën of in je eentje kun je bij mij met vele soorten relatieproblemen terecht. Als therapeut in EFT-therapie (Emotionally Focused Therapy) in Bergschenhoek heb ik mij gespecialiseerd in de begeleiding van mensen in relaties waar meerdere personen bij betrokken zijn. Ongeacht of daar gewenst of ongewenst meerdere personen bij betrokken waren. Onderstaand een aantal voorbeelden van relatieproblemen waarvoor je bij mij terecht kunt:

 • Samen verder gaan na overspel
 • Moeilijkheden binnen een open relatie
 • Communicatieproblemen
 • Veel geruzie
 • Zoeken naar en herstellen van emotionele en seksuele verbinding
 • Onderzoeken en herstellen van de liefdesrelatie
 • Problemen met seksualiteit en intimiteit
 • Relatieproblemen bij (jonge) ouders
 • Relatieproblemen in samengestelde gezinnen

Hebben jullie vergelijkbare relatieproblemen? Informeer dan gerust bij mij of relatietherapie in Bergschenhoek jullie weer verder kan helpen.

 • Gecertificeerd EFT, IBCT & ACT therapeut
 • Individueel & gezamenlijk
 • Binnen twee weken beginnen
 • Anonieme praktijkruimte en gratis parkeren

Testimonials

Ervaringen van anderen

 • “Toen mijn man en ik bij Nathalie kwamen konden we niet langer dan vijf minuten in een ruimte zijn zonder ruzie te maken. Nathalie leerde hoe we met elkaar konden praten en we leerden over emoties. We hebben geleerd over onze hechting en maken bijna geen ruzie meer. Daar ben ik heel blij mee vooral voor mijn kinderen.”

  Rosa
 • “Nadat mijn man was vreemdgegaan dacht ik dat ons huwelijk voorbij was. Nathalie zei toen “Jullie huwelijk is inderdaad voorbij, zijn jullie klaar voor een nieuwe?” Deze zin heeft ons leven samen veranderd. Nathalie hielp ons met het verwerken en het helen van onze relatie. Het is niet altijd makkelijk, maar we vinden steeds meer de verbinding terug.”

  Loraine
 • “Mijn vrouw en ik hebben een open relatie. Toen mijn vrouw verliefd werd op een ander werden er bij mij flink wat ‘knoppen’ ingedrukt. We konden alles bespreken met Nathalie. Geen onderwerp was te gek. We voelden ons gehoord en begrepen. We leerden op andere wijze communiceren en onze waarden werden in kaart gebracht. Het bracht zoveel rust en duidelijkheid in een roerige tijd.”

  Jason

Mijn expertise

3 / 3

Bij mijn praktijk voor relatietherapie in Bergschenhoek heten we ook (startende) ethisch non-monogame stellen van harte welkom. Wat me opvalt in mijn vakgebied, is dat monogamie nog steeds als de standaard wordt beschouwd. Buitenrelationeel seksueel contact – zelfs met wederzijdse toestemming – roept bij veel therapeuten vragen op. Voor veel therapeuten lijken open relaties te duiden op een gebrek aan emotionele verbondenheid tussen partners of op angst voor intimiteit en/of binding. Ik sta echter kritisch tegenover het idee van strikte monogamie in relatietherapie. Mijn specialisatie ligt juist in (ethische) non-monogame relaties, of het nu gaat om bewust gekozen vormen, zoals open relaties of polyamorie, of onbedoelde situaties zoals vreemdgaan of overspel, waarbij meerdere mensen betrokken kunnen zijn.

Wekelijkse of tweewekelijkse therapiesessie

Tijdens jullie relatietherapie ga ik steeds uitgebreider op jullie relatieproblemen in. Dat is gebruikelijk bij EFT-therapie. Dat doen we in 3 stappen:

 1. De-escalatie van jullie relatieproblemen
 2. Het herstellen van jullie (emotionele) verbinding
 3. Het verstevigen van jullie relatie

Zo maak je tijdens je relatietherapie in Bergschenhoek niet alleen een gezamenlijke reis, maar vooral ook een reis naar je eigen ik. Want alleen als je bereid bent jezelf te helen, kun je een goede connectie maken met de ander.