Relatietherapie Aerdenhout

Gecertificeerd EFT-therapeut in Aerdenhout

Hebben jullie relatietherapie in Aerdenhout nodig, omdat jullie denken dat jullie relatie wel een oppepper kan gebruiken? Neem dan contact op met EFT-therapeut Nathalie Meijster van praktijk Heel Verbonden. Durf je het niet zo goed aan om relatietherapie met zijn tweeën te beginnen? Kom dan gerust in je eentje. Je kunt bij mij namelijk ook alleen terecht. Het is hoe dan ook altijd zeker de moeite waard om inzicht te krijgen in patronen, waarden, gedrag en emoties die relaties kunnen beïnvloeden. Ik bied je een holistische vorm van relatietherapie in Aerdenhout. Wil je hier meer over weten? Bel of mail me gerust.

Wil je relatietherapie volgen?

Na het eerste contact vraag ik jullie om een uitgebreid intakeformulier in te vullen. Als uit dit intakeformulier blijkt dat mijn aanbod passend is bij jullie hulpvraag stuur ik de link voor mijn online boekingspagina naar jullie door. Je kunt hier online een afspraak maken in mijn agenda voor een intakegesprek. Het inplannen van vervolggesprekken is geheel vrijblijvend en de verantwoordelijkheid van het individu of het koppel.

Het intakegesprek duurt 60 minuten en kost €115. Het tarief voor relatietherapie is €185 per 90 minuten voor een gezamenlijke sessie en €150 per 90 minuten voor een individuele sessie.

Als zelfstandig ondernemer kun je deze therapie wegschrijven onder de noemer ‘persoonlijke coaching’. Soms zijn werkgevers bereid (een deel van) de therapie te betalen om mogelijk verzuim te voorkomen.

Analyse van de hulpvraag
Intakegesprek
Gezamenlijke en individuele sessies
Evaluatiegesprek na drie maanden

Niet enkel een reis samen,
maar vooral een reis naar jezelf.

Zodat je vanuit een sterke individuele fundering bewust kunt kiezen voor een constructieve, liefdevolle en gelijkwaardige relatie met de ander. Heel en in verbinding.

Voor wie is EFT-therapie zinvol?

Als koppel of individu kun je bij mij met alle soorten relatieproblemen terecht. Als therapeut in EFT-therapie (Emotionally Focused Therapy) in Aerdenhout ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen in relaties waar meerdere personen bij betrokken zijn. Ongeacht of daar gewenst of ongewenst meerdere personen bij betrokken waren. Relatiemoeilijkheden en/of -problemen waarmee je bij mij terecht kunt, zijn onder andere:

 • Samen doorgaan na overspel
 • Moeilijkheden in een open relatie
 • Problemen in de onderlinge communicatie
 • Veel ruzie
 • Zoeken naar en herstellen van emotionele en seksuele verbinding
 • Onderzoeken en herstellen van de liefdesrelatie
 • Problemen met seksualiteit en intimiteit
 • Relatieproblemen bij (jonge) ouders
 • Relatieproblemen bij samengestelde gezinnen

Hebben jullie vergelijkbare relatieproblemen? Informeer dan gerust bij mij of relatietherapie in Aerdenhout voor jullie mogelijk de oplossing is.

 • Gecertificeerd EFT, IBCT & ACT therapeut
 • Individueel & gezamenlijk
 • Binnen twee weken beginnen
 • Anonieme praktijkruimte en gratis parkeren

Testimonials

Ervaringen van anderen

 • “Toen mijn man en ik bij Nathalie kwamen konden we niet langer dan vijf minuten in een ruimte zijn zonder ruzie te maken. Nathalie leerde hoe we met elkaar konden praten en we leerden over emoties. We hebben geleerd over onze hechting en maken bijna geen ruzie meer. Daar ben ik heel blij mee vooral voor mijn kinderen.”

  Rosa
 • “Nadat mijn man was vreemdgegaan dacht ik dat ons huwelijk voorbij was. Nathalie zei toen “Jullie huwelijk is inderdaad voorbij, zijn jullie klaar voor een nieuwe?” Deze zin heeft ons leven samen veranderd. Nathalie hielp ons met het verwerken en het helen van onze relatie. Het is niet altijd makkelijk, maar we vinden steeds meer de verbinding terug.”

  Loraine
 • “Mijn vrouw en ik hebben een open relatie. Toen mijn vrouw verliefd werd op een ander werden er bij mij flink wat ‘knoppen’ ingedrukt. We konden alles bespreken met Nathalie. Geen onderwerp was te gek. We voelden ons gehoord en begrepen. We leerden op andere wijze communiceren en onze waarden werden in kaart gebracht. Het bracht zoveel rust en duidelijkheid in een roerige tijd.”

  Jason

Specialisme

In mijn praktijk voor relatietherapie in Aerdenhout heet ik eveneens (startende) ethisch non-monogame stellen van harte welkom. Wat me opvalt binnen mijn vakgebied, is dat monogamie nog steeds als de standaard wordt beschouwd. Veel therapeuten interpreteren open relaties vaak als een indicatie van verminderde emotionele verbondenheid tussen partners of als een teken van angst voor intimiteit en/of binding. Echter, ik deel niet het streven naar strikte monogamie in relatietherapie. Mijn expertise ligt juist in (ethische) non-monogamie, wat betekent dat er in deze relaties ofwel bewust (open relaties/polyamorie) ofwel onbewust (vreemdgaan/overspel) meerdere mensen betrokken zijn.

Eén of tweemaal per week therapiesessie

Tijdens jullie relatietherapie doe ik steeds meer onderzoek naar jullie relatieproblemen. Dat is gebruikelijk bij EFT-therapie. Dat doen we in drie stappen:

 1. De-escaleren van jullie problemen
 2. Het herstellen van jullie (emotionele) verbinding
 3. Het verstevigen van jullie relatie

Zo is je relatietherapie in Aerdenhout naast een gezamenlijke reis, vooral een reis naar jezelf. Want alleen als je jezelf kunt helen, is een goede connectie met je partner het mooiste wat je kunt bereiken.