Intensieve therapie

Intensieve tweedaagse therapie

Relatietherapie duurt over het algemeen tussen de 6 en 12 sessies. Afhankelijk van de moeilijkheden waar jullie hulp bij nodig hebben. Deze sessies worden verspreid over 12-24 weken. Ik bied mensen de mogelijkheid om deze sessies te volgen in twee dagen. De dagen zijn intensief en geven een boost aan je relatie.

Relatietherapie duurt over het algemeen tussen de 6 en 12 sessies. Afhankelijk van de moeilijkheden waar jullie hulp bij nodig hebben. Deze sessies worden verspreid over 12-24 weken. Ik bied mensen de mogelijkheid om deze sessies te volgen in twee dagen. De dagen zijn intensief en geven een boost aan je relatie.

Voor wie?

Voor iedereen die hun relatie met spoed wilt verbeteren, helen en/of verdiepen. Intensieve therapie is vooral erg functioneel nadat een van de partners is vreemdgegaan, bij bindings- en verlatingsangst of wanneer er sprake is van een slechte communicatie/veel ruzie.

Waarom?

Intensieve therapie heeft een aantal voordelen. Zo duurt de therapie minder lang, hoef je minder vaak vrij te nemen of oppas te regelen en het geeft je relatie direct een boost.

Hoe?

Gedurende de dag onderzoeken we de moeilijkheden die worden ervaren en de onderliggende thema’s van deze ervaring. We praten en doen verschillende opdrachten. Zowel gezamelijk als individueel. Voor we van start gaan is er eerst een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Wanneer er sprake is van overspel kan het voorkomen dat voorafgaand aan de intensieve dagen, individuele gesprekken worden gevoerd.

Werkwijze | Traject

De intensieve dagen vinden altijd plaats op vrijdag in mijn praktijkruimte in Den Haag. De dag duurt van 09:30 tot 16:30 en er is een pauze tussen 12:00 en 13:00. Vegetarische lunch is aanwezig. Na de lunch hebben jullie tijd om even samen te gaan wandelen. De kosten bedragen €750 per dag inclusief lunch, koffie, thee en tussendoortjes.

Testimonials

Ervaringen van anderen

  • “Toen mijn man en ik bij Nathalie kwamen konden we niet langer dan vijf minuten in een ruimte zijn zonder ruzie te maken. Nathalie leerde hoe we met elkaar konden praten en we leerden over emoties. We hebben geleerd over onze hechting en maken bijna geen ruzie meer. Daar ben ik heel blij mee vooral voor mijn kinderen.”

    Rosa
  • “Nadat mijn man was vreemdgegaan dacht ik dat ons huwelijk voorbij was. Nathalie zei toen “Jullie huwelijk is inderdaad voorbij, zijn jullie klaar voor een nieuwe?” Deze zin heeft ons leven samen veranderd. Nathalie hielp ons met het verwerken en het helen van onze relatie. Het is niet altijd makkelijk, maar we vinden steeds meer de verbinding terug.”

    Loraine
  • “Mijn vrouw en ik hebben een open relatie. Toen mijn vrouw verliefd werd op een ander werden er bij mij flink wat ‘knoppen’ ingedrukt. We konden alles bespreken met Nathalie. Geen onderwerp was te gek. We voelden ons gehoord en begrepen. We leerden op andere wijze communiceren en onze waarden werden in kaart gebracht. Het bracht zoveel rust en duidelijkheid in een roerige tijd.”

    Jason

Niet enkel een reis samen,
maar vooral een reis naar jezelf.

Zodat je vanuit een sterke individuele fundering bewust kunt kiezen voor een constructieve, liefdevolle en gelijkwaardige relatie met de ander. Heel en in verbinding.